duminică, 21 iulie 2019

Cei doi presupuși violatori ai femeii de 55 de ani din Peștera au alibiuri solide

O femeie din Peștera reclamă că a fost violată de doi indivizi din localitate, care au intrat peste ea în casă. Victima, bolnavă psihic, spune că le-a recunoscut vocile. Polițiștii îi cercetează pe cei doi bărbați, dar deocamdată nu au probe împotriva lor, mai ales că cei doi au alibiuri solide. Incidentul s-ar fi petrecut în urmă cu două nopți. Doi bărbați au intrat în casa femeii de 55 de ani, din Peștera, au amenințat-o și au obligat-o să întrețină relații sexuale. Scăpată din mâinile lor, victima a alergat după ajutor la poliție. Mai precis, un bărbat de 37 de ani și unul de 27. Suspecții au fost luați la întrebări de polițiști, dar  amândoi au alibiuri care, deocamdată, sunt de necontestat. Între timp, medicii legiști au confirmat faptul că femeia a fost într-adevar violată. Polițiștii nu au însă certitudinea că cei doi suspecți sunt autorii violului, cu atât mai mult cu cât femeia este bolnavă psihic, spun medicii de la dispensarul din localitate, care o au în evidență. Prin urmare, nu se poate pune prea mare preț pe spusele ei. Totuși, unul dintre suspecți a fost eliberat anul trecut din penitenciar, după ce a executat 5 ani de închisoare pentru că a violat un băiețel de 8 ani, în curtea școlii. Psiohologii spun că persoanele care comit astfel de fapte suferă de grave afecțiuni. Cei doi suspecți au fost duși și ei la medicina legală. Anchetatorii așteaptă acum rezultatul examinării, dar și concluziile criminaliștilor, care au ridicat probe de la fața locului.

Comenteaza aceasta stire

Criminal în libertate: Patru oameni înjunghiați, iar un altul lovit cu mașina în Timiș/ Un bărbat, atacat în parc, a murit
De Neptun TV 3 iulie 2019

Un bărbat și o femeie, soț și soție, au venit în parc cu bicicletele pentru a face mișcare. La un moment dat, un tânăr în vârstă de 33 de ani, din localitatea Bichigi, a scos un cuțit, pe bărbat l-a înjunghiat mortal, iar pe femeie a rănit-o grav.

CONSTANȚA. Tânăr prins în flagrant cu droguri, pe care intenționa să le vândă la un festival de pe litoral
De Neptun TV 2 iulie 2019

Surse din rândul anchetatorilor au spus că bărbatul se pregătea să vândă drogurile la un festival care are loc în acest sfârșit de săptămână pe litoral.

CONSTANȚA. Trei fete rănite în fața unui centru de examen de Bacalaureat. Un șofer de 18 ani a intrat cu mașina în stația de autobuz
De Neptun TV 1 iulie 2019

Trei fete au fost lovite într-o stație de autobuz din fața unui liceu, de un șofer de 18 ani care a intrat pe contrasens. Victimele au fost duse la spital.

CARNAGIU. O familie care se întorcea din Grecia, spulberată de un șofer teribilist - cinci oameni au murit, iar alți doi sunt în stare critică!
De Neptun TV 30 iunie 2019

Un grav accident rutier s-a produs în noaptea e 29/30 iunie, pe drumul european 581, în localitatea Bădeana din județul Vaslui. Cinci persoane și-au pierdut viața, iar alte șapte au fost rănite, două dintre ele, printre care o adolescentă de 15 ani, fiind în stare critică.

JUDEȚUL CONSTANȚA. Femeie însărcinată, lovită de mașină. TRAGEDIE
De Neptun TV 29 iunie 2019

O femeie în vârstă de 37 de ani, însărcinată în 8 luni, a fost lovită de un autoturism după ce a traversat strada prin loc nepermis.

CONSTANȚA. Marea face, din nou, victime! Un bărbat s-a înecat
De Neptun TV 25 iunie 2019

Salvamarii s-au apucat de protocolul de resuscitare .La fața locului au intervenit echipajele Smurd Fripis și SMURD C.

VIDEO. Noi imagini cu fetița de la Baia de Aramă, după ce a ajuns la familia adoptivă: 'Mama ei o filmează. Nu comentăm despre proteste'
De Neptun TV 23 iunie 2019

Familia adoptivă a fetiței de 8 ani a făcut, duminică, publice noi imagini, în încercarea de a demonstra celor care protestează în Baia de Aramă că fetița este bine.