sîmbătă, 17 august 2019

Cel mai ambițios proiect cinematografic cu participarea publicului: “One day on Earth”

Un film ca o fereastră spre lume. Așa a fost numit de producători cel mai ambițios proiect cinematografic: One Day On Earth. Despre ce este vorba? Amatorii de instantanee de pe glob au fost invitați să filmeze ceea ce li se pare interesant în decurs de 24 de ore. Materialele adunate vor face parte dintr-un mozaic imens despre planeta noastră. Proiectul, ce reunește colaboratori din peste 192 de țări, se vrea a fi cel mai mare eveniment media din istorie, cu participarea publicului.

One Day On Earth este un mix în care un gest banal, o ocheadă de copil sau o zbatere de aripi stau alături, la egalitate, cu fenomene uimitoare ale naturii precum măreția unui munte sau frumusețea înfricoșătoare a apropierii unei tornade.

Producătorii peliculei consideră că, oricum ar fi Terra, e clar că trăim pe o planetă specială și extrem de frumoasă. La tot pasul poți întâlni lucruri deosebite și pline de tâlc. Important e să își faci timp să le vezi. Și să le asculți.

Criticii ar spune că un proiect de asemenea anvergură a beneficiat de un buget pe măsură, având în vedere că a adunat colaboratori din peste 192 de țări, ba chiar și din Antarctica și de pe Stația Spațială Internațională. Cu toate acestea, producătorii filmului declară contrariul.

Realizatorii celui mai mare documentar cu participarea publicului sunt de părere toată lumea ar avea de câștigat,   dacă va beneficia de toate minunățiile filmate în diverse colțuri ale lumii. Și dacă v-a plăcut muzica din trailer, trebuie să știți că cireașa de pe tort este artista britanică Adele, care semnează coloana sonoră a peliculei. 

Comenteaza aceasta stire