luni, 19 august 2019

Cel mai avansat vas de croazieră din lume va efectua voiajul inaugural în noiembrie. Vezi cum arată și ce le oferă viitorilor pasageri!

Cel mai nou vas de croazieră din lume revoluţionează ideea de vacanţă. Cu trei luni înainte de voiajul inaugural, compania care îl deţine a oferit imagini şi detalii despre acest gigant modern, menit să ofere zile şi nopţi de neuitat. Vă invit să-l vedem şi noi chiar acum.

Amatorii de călătorii de lux așteaptă cu nerăbdare să urce la bordul acestui vas de croazieră spectaculos. Nava cu 18 restaurante va fi lansată la apă la sfârșitul lunii noiembrie.

Viitorii pasageri vor avea posibilitatea de a practica   skydiving, se vor putea distra pe puntea de observație aflată la peste 90 de metri înălțime și vor avea parte chiar și de plimbări pe alei printre copaci naturali. Tot pentru ei sunt pregătite show-uri spectaculoase în amfiteatrul uriaș de la bordul vasului de croazieră.

Presa britanică spune că acest vas de croazieră este cel mai avansat realizat vreodată. El poate primi până la 4.180 de pasageri pentru care cocktailurile vor fi preparate de barmani robotizați.

Un element inedit al navei este o capsulă construită din sticlă, ce le va oferi turiștilor posibilitatea de a admira oceanul sau orașele în care ancorează de la peste 90 de metri înălțime. Potrivit Daily Mail, o călătorie de 10 zile cu acest vas de croazieră va costa aproape 3 mii de dolari. 

 

Comenteaza aceasta stire