luni, 24 iunie 2019

Cel puțin 11 oameni au murit și peste 30 sunt dați dispăruți, în urma prăbușirii unui pod din Indonezia

Cel puțin 11 oameni au murit și peste 30 sunt dați dispăruți, în urma prăbușirii unui pod din Indonezia

Cel puțin 11 oameni au murit și peste 30 sunt dați dispăruți, după ce un pod din Indonezia s-a făcut una cu pământul. Construcția era o copie locală a celebrului Golden Gate din San Francisco. Martorii au declarat că au auzit un zgomot puternic, apoi au văzut cum structura podului s-a năruit și a aruncat în apa râului Mahakam un autobuz, mașini și motociclete. Cauza prăbușirii nu este deocamdată cunoscută, însă oficialii indonezieni au afirmat că uriașul cablu de oțel care susținea structura s-a rupt, pur și simplu, în momentul în care o echipă de întreținere încerca să-l repare. Se pare că structura de rezistență a podului a fost afectată după ce mai multe bărci s-au izbit de el.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.

CRIZĂ politică în Rep. Moldova. Parlamentul a fost dizolvat. Alegeri anticipate în 6 septembrie
De Mediafax 9 iunie 2019

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, suspendat temporar din funcție în urma unei decizii CCM, a declarat că există două soluții la criza politică actuală, organizarea de proteste masive sau presiunea din partea partenerilor externi.

Momente emoționante: Polițist german, în lacrimi după ce a ajutat românii din diaspora să voteze. Clipul, preluat de Poliția din Munchen! VIDEO
De Mediafax 29 mai 2019

Într-un clip postat de unul din românii care au așteptat la coadă ca să voteze la consulatul din Munchen, Marius Șortan, se observă cum românii scandează ”Polizei! Danke polizei!” și îi aplaudă pe polițiștii germani care au lărgit perimetrul instituției cu garduri mobile astfel încât să poată vota cât mai mulți oameni.