joi, 23 mai 2019

Cel puțin patru răniți după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni într-un oraș din Germania

Cel puțin patru răniți după ce un vehicul a lovit un grup de pietoni într-un oraș din Germania

Cel puțin patru persoane au fost rănite după ce un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni, în orășelul Bottrop, situat în nord-vestul Germaniei, relatează postul N-TV și publicația Westfalenpost. 

Incidentul s-a produs în Piața Berlin din orășelul german Bottrop. Un individ a lovit cu un vehicul un grup de pietoni. Patru persoane au fost rănite, una fiind în stare gravă, au anunțat autoritățile germane.

Șoferul, în bărbat de 50 de ani, a fugit de la locul incidentului, dar a fost reținut în scurt timp de poliție. Anchetatorii încearcă să afle circumstanțele producerii incidentului rutier.

 

Comenteaza aceasta stire

The Guardian: Tendințe extremiste - clivajele puternice de pe harta politică a Europei
De Mediafax 19 mai 2019

Formațiunile extremiste, în principal cele care critică Uniunea Europeană, ar putea obține rezultate bune în scrutinul europarlamentar, deși este dificil de anticipat dacă vor putea forma un grup politic coerent în viitoarea legislatură a Parlamentului European, comentează publicația The Guardian.

Olanda a câștigat finala concursului Eurovision 2019!
De Mediafax 19 mai 2019

Reprezentantul Olandei, Duncan Laurence, cu piesa "Arcade", a câștigat finala concursului Eurovision 2019, care a avut loc sâmbătă seară, la Expo Tel Aviv ((International Convention Center), din Israel.