vineri, 19 iulie 2019

CES 2016. Cea mai sigură dronă din lume a fost făcută praf de un corespondent BBC!

Gadgeturi care până acum doi-trei ani erau considerate de specialilşti jucării sau obiecte de decor în filmele ştiinţifico-fantastice se numără printre inovaţiile premiate la ediţia actuală a Târgului de Tehnologie din Las Vegas. Becul cu boxă şi inelul care monitorizează sănătatea se numără printre marii câştigători.

Într-o hală ce dispune de o suprafață echivalentă cu cea a 50 de terenuri de fotbal are loc Târgul de Tehnologie din Las Vegas.

După primele zile în care accesul le-a fost rezervat doar specialiștilor au fost decernate și premiile pentru cele mai bune invenții. Becul cu difuzor a suscitat cele mai multe voturi. Beneficiind de tehnologie bluetooth și de boxe, becul poate regla cu ajutorul unui smartphone volumul, dar și intensitatea luminii.

Dispozitivul de încărcare a telefonului sau a ceasului inteligent, ochelarii de realitate virtuală, dar și inelul capabil să măsoare temperatura, bătăile inimii și să monitorizeze la secundă somnul și activitățile fizice intense au fost și ele apreciate cu premii.

Și televizorul cu leduri organice, care redau cel mai fidel culorile, se află în palmaresul CES Las Vegas din 2016. La capitolul afaceri, producătorul HTC tocmai a anunțat un parteneriat pentru a lansa pe piață un sistem de 3 gadgeturi care să monitorizeze sănătatea și activitatea fizică. În cadrul târgului de tehnologie din Las Vegas s-a petrecut și un moment pe cât de amuzant, pe atât de jenant.

Jurnalista trimisă de BBC să relateze despre acest eveniment a reușit să deterioreze cea mai sigură dronă din lume.

Din fericire, drona a putut fi reparată cu… scotch și lipici.

Comenteaza aceasta stire