vineri, 19 iulie 2019

Chef pe bani publici

Cea mai bună metodă să scapi de criză este să petreci și să uiți de toate. Cel puțin așa pare să gândească angajații din Ministerul Agriculturii. Împreună cu șeful Agenției de Plăți pentru Dezvoltare Rurală și Pescuit, democrat-liberalul Mihai Vădan, mai mulți subordonați, bugetari toți, au chefuit de joi până astăzi, la un complex de lux de la munte, aflat în Moroeni, potrivit Antena 3. Și ca banii de la bugetul de stat să nu se irosească, aceleași surse spun că proprietarul hotelului, care a încasat practic onorariul team buildingului cu pricina, este nimeni altul decât senatorul PDL, Valentin Calcan, șeful direct pe linie de partid al lui Vădan. Zona în care se află complexul este una greu accesibilă și se află în Parcul Național Bucegi. Majoritatea angajaților Agenției au ajuns acolo, cel mai probabil, la bordul unor SUV-uri și jeep-uri, alimentate bineînțeles din bani de la bugetul de stat. Este același buget auster pentru care Emil Boc vrea să facă economii tăind pensiile și salariile bugetarilor, care nu își permit să chefuiască la munte cu colegii de muncă pentru a uita de efectele crizei pe care le resimt mai apăsat decât oricine. Pentru angajații Puterii însă criza trece cu petreceri, băi în jacuzzi, plimbări la munte și mese îmbelșugate. Ministrul Agriculturii, Mihai Dumitru, susține, după ce a aflat de isprava angajaților săi, că petrecerea de la Moroeni s-a făcut din bani europeni.

 

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.