marţi, 23 aprilie 2019

Chelnerii s-au luat la întrecere în Buenos Aires

Capitala argentiniană Buenos Aires a fost, ieri, gazda primei curse pentru chelneri din lume. Concursul a fost un test de anduranță pentru cei 400 de participanți care s-au prezentat la linia de start.

Având în mâini o tavă plină cu băuturi, aceștia s-au străduit să parcurgă traseul de peste trei kilometri pe străzile orașului, fără să verse o picătură. Bărbații au oferit publicului o cursă extrem de strânsă. 

„A fost extenuant. Îi mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să aducem victoria și marele trofeu în provincia noastră“, Juan Anibal, câștigătorul concursului.

Dintre chelnerițe, cea mai conștiincioasă a fost o tânără care a mărturisit că a venit la acest eveniment doar pentru distracție.

„Am obosit, dar am trecut peste. Dar nu am venit pentru victorie, ci ca să fiu cu prietenii mei. Totuși, plec foarte fericită“, a declarat Liliana Powell, câștigătoare.

După încheierea cursei, participanții au fost invitați la o petrecere dată în cinstea lor. 

Comenteaza aceasta stire

Explozii la biserici în Sri Lanka în timpul sărbătorii de Paște: Cel puțin 156 de morți și peste 400 de răniți
De Mediafax 21 aprilie 2019

Într-o singură biserică, biserica Sf. Sebastian din Katuwapitiya, la nord de Colombo, mai mult de 50 de persoane au fost ucise, a declarat un oficial al poliției pentru Reuters.

Proteste violente în Irlanda de Nord: O tânără jurnalistă a murit în urma unui 'incident de natură teroristă'
De Neptun TV 19 aprilie 2019

Incidentul a avut loc în urma unei serii de percheziții efectuate de autorități în cartierul Creggan. Disidenții Republicani sunt considerați vinovați pentru moartea femeii. Polițiștii au fost ținta unui atac cu sticle cu petrol.

Primele IMAGINI din interiorul Catedralei Notre-Dame după incendiul devastator: Altarul și crucea, neatinse de flăcări
De Mediafax 16 aprilie 2019

Liderul popurului francez a lăudat „curajul” și „profesionalismul” pompierilor, aceștia reușind să salveze fațada edificiului și două turnuri importante.

Parlamentul britanic a votat: Brexitul a fost AMÂNAT până pe 30 iunie
De Neptun TV 9 aprilie 2019

Discuțiile cu opoziția laburistă pentru a încerca ieșirea din impasul Brexitului vor fi reluate după summitul UE de miercuri, a anunțat între timp guvernul britanic, dând de înțeles că dialogul nu s-a soldat încă cu un acord, potrivit France Presse.

PERICOL de RĂZBOI: Rusia a activat navele de atac și sistemele de rachetă, din cauza exercițiului NATO la care participă și România, în Marea Neagră
De Neptun TV 8 aprilie 2019

Navele de recunoaștere, navele de atac și sistemele de rachete de pe litoralul rus al Mării Negre au fost plasate în misiune, informează agenția de presă Tass și postul Russia Today.

Theresa May cere Consiliului European amânarea Brexit până pe 30 iunie
De Neptun TV 5 aprilie 2019

May a afirmat că dacă un acord va fi aprobat până la această, Marea Britanie va propune ca extinderea Brexitului să se încheie mai devreme.