vineri, 19 iulie 2019

Chelnerii s-au luat la întrecere în Buenos Aires

Capitala argentiniană Buenos Aires a fost, ieri, gazda primei curse pentru chelneri din lume. Concursul a fost un test de anduranță pentru cei 400 de participanți care s-au prezentat la linia de start.

Având în mâini o tavă plină cu băuturi, aceștia s-au străduit să parcurgă traseul de peste trei kilometri pe străzile orașului, fără să verse o picătură. Bărbații au oferit publicului o cursă extrem de strânsă. 

„A fost extenuant. Îi mulțumim lui Dumnezeu că am reușit să aducem victoria și marele trofeu în provincia noastră“, Juan Anibal, câștigătorul concursului.

Dintre chelnerițe, cea mai conștiincioasă a fost o tânără care a mărturisit că a venit la acest eveniment doar pentru distracție.

„Am obosit, dar am trecut peste. Dar nu am venit pentru victorie, ci ca să fiu cu prietenii mei. Totuși, plec foarte fericită“, a declarat Liliana Powell, câștigătoare.

După încheierea cursei, participanții au fost invitați la o petrecere dată în cinstea lor. 

Comenteaza aceasta stire

Furtună devastatoare în Grecia! Doi români, o mamă și fiul ei de 8 ani, au murit!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Peste 100 de persoane au fost rănite din cauza vântului puternic, ploilor și furtunilor care au afectat nordul Greciei, au anunțat autoriățile din Grecia. Autoritățile din Grecia au decretat stare de urgență în zona Halkidiki. Cel puțin 140 de pompieri acționează în zonă

CUTREMUR de 7,1 grade magnitudine, în California: mai mulți răniți, scurgeri de gaze și incendii! E cel mai puternic seism din ultimii 20 de ani!
De Mediafax 6 iulie 2019

Un cutremur de suprafață cu magnitudinea preliminară de 7,1 grade s-a produs, vineri seară, în statul american California, la doar o zi după un alt cutremur puternic în zonă, anunță Institutul de Geofizică din SUA (USGS).

Întâlnire ISTORICĂ între Donald Trump și Kim Jong-un în zona demilitarizată. Trump a devenit primul președinte american în funcție care a pășit pe teritoriul Coreei de Nord
De Mediafax 30 iunie 2019

Președintele american Donald Trump și liderul suprem nord-coreean s-au întâlnit duminică în zona demilitarizată, aflată la frontiera dintre cele două Corei, relatează site-ul postului The Guardian.

Incendiul de la Notre Dame: Autoritățile franceze anchetează posibile fapte de neglijență
De Neptun TV 26 iunie 2019

”Dacă anumite greșeli, care ar putea explica amploarea flăcărilor, ar fi scoase la iveală, investigațiile desfășurate până la această dată, încă nu au determinat cauzele producerii incendiului”, a transmis printr-un comunicat procurorul din Paris Remy Heitz.

La un pas de RĂZBOI! Donald Trump a aprobat o serie de ATACURI împotriva Iranului, pe care le-a anulat ulterior
De Mediafax 21 iunie 2019

Momentul adevărului era probabil inevitabil din ziua în care Donald Trump a decis retragerea Statelor Unite din Acordul nuclear semnat de marile puteri cu Iranul. Cu economia afectată de sancțiunile americane, Iranul are înclinația de a lansa provocări, forțându-l pe Donald Trump să opteze între război și pace.