miercuri, 21 august 2019

Chinezii au recreat farmecul Italiei lângă Beijing

Chinezii au recreat farmecul Italiei lângă Beijing

Ce-ați spune de un tur al canalelor venețiene, un pahar de vin Chianti însoțit de o serenadă și de o sesiune de cumpărături în stil italian, dar în China? Totul este posibil, deoarece chinezii s-au gândit să recreeze lângă Beijing farmecul Peninsulei. Zis și făcut! Localitatea Florenția este un vis italian în inima Chinei.

Cine spune că trebuie să mergi tocmai în Italia pentru a face cumpărături într-o atmosferă romantică? Veșnic inventivi, chinezii s-au întrecut, de data asta, pe ei înșiși. Au recreat atmosfera italiană chiar la ei acasă. Florenția este o localitate cu o arhitectură creată special pentru cei îndrăgostiți de locuri ca Piața San Marco și Coloseumul.

Italia este una din destinațiile preferate ale amatorilor de cumpărături, așa că în piața chinezească de 60 de mii de metri pătrați se găsesc peste 200 de magazine ale unor branduri celebre, dar și restaurante cu mâncare specific italiană. Clienții acestei zone de lux nu au întârziat să apară, atrași de posibilitatea unor cumpărături în stil italian, chiar la ei acasă. Din piața teleportată, parcă, direct din Italia, nu lipsesc branduri celebre ca Burberry, Prada și Versace.  

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire