sîmbătă, 15 decembrie 2018

CINCINNATI. Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul

CINCINNATI.  Partida dintre Simona Halep și Ashleigh Barty, reprogramată! Când se va juca meciul

Partida Simona Halep – Ashleigh Barty, din turul 3 al turneului Premier 5 de la Cincinnati, a fost reprogramată pentru vineri, 17 august, ora 18:00 (în România), pe terenul ”Central”.

Ploile au dat bătăi organizatorilor și joi – 16 august, astfel că mai multe meciuri au fost întrerupte sau amânate, fiind reprogramate pentru vineri. Simona ar fi trebuit să intre joi pentru a doua oară pe teren, după victoria cu Tomljanovic (și acest meci s-a întins pe 2 zile), dar acest lucru nu s-a mai întâmplat. În schimb, este foarte posibil ca Halep să joace vineri două meciuri.

Partida din turul 3 cu Ashleigh Barty a fost reprogramată la orele prânzului la Cincinnati (ora 18:00 în România). Dacă va câștiga această întâlnire, Simona va juca în sferturile de finală tot în această zi cu Lesia Tsurenko, undeva spre ora 4:00 în România. Programul acestei săptămâni de la Cincinnati seamănă izbitor cu cel de săptămâna trecută de la Montreal, când Halep a câștigat turneul. De această dată însă vremea a fost mult mai capricioasă.

Simona Halep și Ashleigh Barty se întâlnesc pentru a doua oară în ultima săptămână, cele două jucătoare fiind adversare și în semifinale la Montreal. Liderul mondial a câștigat destul de clar, cu 6-4, 6-1, într-o oră și 11 minute.

Comenteaza aceasta stire

Premieră în istoria României: Simona Halep a fost desemnată campioana mondială a anului 2018
De Neptun TV 14 decembrie 2018

Simona Halep a mai scris o pagină de istorie pentru tenisul românesc, chiar în anul în care a obținut cele mai bune rezultate.

România s-a calificat în semifinalele Campionatului European de handbal feminin! Cristina Neagu, de urgență la spital
De Neptun TV 13 decembrie 2018

Naționala de handbal feminin a României s-a calificat după 8 ani în semifinalele Campionatului European din Franța, de pe locul al doilea în grupa a II-a principală, și va întâlni campioana olimpică Rusia, vineri, la Paris.

Simona Halep, desemnată din nou favorita fanilor: Acest trofeu înseamnă mult pentru mine
De Neptun TV 8 decembrie 2018

Jucătoarea de tenis Simona Halep, liderul WTA, le-a mulțumit fanilor care au votat-o ca fiind preferata lor în circuitul WTA, pentru cel de-al doilea an consecutiv, precizând că acest trofeu înseamnă mult pentru ea.

Darren Cahill, pe larg despre despărțirea de Simona Halep: Face parte din familia mea, știa ce urmează
De Neptun TV 3 decembrie 2018

După despărțirea de Darren, Simona a hotărât să meargă la primele turnee din 2019 fără antrenor. Numărul 1 mondial și-a început pregătirea sub comanda lui Florin Segărceanu, care nu o va însoți însă și la turnee.