duminică, 21 iulie 2019

Cine sunt cei cinci prieteni care au murit în urma unui accident cumplit. Cinci familii distruse: 'Mi-a spus de fiecare dată că el și mort se întoarce acasă'

Cine sunt cei cinci prieteni care au murit în urma unui accident cumplit. Cinci familii distruse: 'Mi-a spus de fiecare dată că el și mort se întoarce acasă'

Cinci destine au fost frânte, duminică dimineață, într-un accident care a avut loc la Vadu Moldovei, în județul Suceava. Trei dintre victime aveau doar 17 ani, un alt băiat avea 18 ani, iar șoferul 21 de ani.

Cinci tineri au murit duminică dimineața, pe drumul european E 85, în Vadu Moldovei, după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un autotren.

La fața locului au intervenit pompierii militari de la Detașamentul Fălticeni cu o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD, precum și două echipaje de Serviciul Județean de Ambulanță Suceava.

Potrivit Agerpres, la locul accidentului salvatorii au găsit cinci victime încarcerate, toate din autoturism și toate fără semne vitale, cu leziuni extrem de grave, personalul medical fiind nevoit să declare decesul acestora. Autoturismul care a intrat în coliziune cu tirul, înmatriculat în Turcia, a fost grav avariat.

Trei dintre victime erau în vârstă de 17 ani, una de 18 ani, iar șoferul avea 21 de ani. Potrivit NewsBucovina.ro, cei trei minori erau din comuna Bogdănești. Un alt tânăr era din aceeași comună cu minorii, iar o altă victimă din comuna Râșca.

Potrivit sursei citate, la volan se afla Narcis, tânărul de 21 de ani.  El s-a întors de la muncă din Anglia în urmă cu două zile și voia să facă sărbătorile acasă. De dor și-a sunat prietenii, patru la număr, ca să meagă la film în Suceava. Niciunul dintre cei cinci tineri nu s-a mai întors acasă.

Printre victime este și Gabriel Bârgoanu, din Bogdănești. Tânărul a murit la doar 17 ani. Mama lui, Mihaela, a mărturisit pentru adevarul.ro că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat și încă își mai așteaptă copilul acasă. Femeia povestește că și-a atenționat băiatul de multe ori să aibă grijă, că se produc multe accidente rutiere.

“Mi-a spus de fiecare dată că să stau liniștită că el și mort se întoarce acasă. Eu îl aștept. Avea 17 ani. Mi-a spus că merge cu niște prieteni la Suceava, la cinema. I-am trimis două mesaje și nu mi-a răspuns. Eram îngrijorată pentru că era aproape de miezul nopții și nu era acasă. Pe la 23.45 l-am sunat și am vorbit cu el și mi-a spus că este în discotecă la Vadu Moldovei. Se auzea o dobă și mi-a spus că cineva bate doba. L-am întrebat dacă mai stă și mi-a spus că vine peste puțin timp. Pe la ora 2.50 am încercat din nou să îl sun, dar mi-a intrat căsuța vocală. Pe la 5.30 a venit poliția și m-a anunțat. Băieții au fost colegi de mici, de la grădiniță până în clasa a VIII-a. Erau prieteni și vecini apropiați”, a spus Mihaela Bârgoană.

În mașina morții s-a aflat și Ionuț Moaleș, în vârstă de 20 de ani din Bogdănești. Tatăl acestuia a povestit pentru sursa citată cu ochii în lacrimi că și-a așteptat băiatul acasă toată noaptea, dar nu a mai venit.

“Nu știu cum s-a întâmplat. Aseară s-a dus la un vecin ca să stea de vorbă. L-am așteptat toată noaptea ca să vină acasă și nu a venit. Am aflat de tragedie de la un vecin, la ora 5.30 dimineață. Băieții mai ieșeau împreună. Mai am două fete, una de 16 ani și cealaltă în clasa a V-a”, ne-a spus Costel Roșu, tatăl lui Ionuț.

Iustin Acatrinei locuia la doar câteva case distanță de Ionuț. Și el și-a pierdut viața în accidentul de la Vadu Moldovei. În mașină s-a mai aflat și Chirivici Ionuț-Lucian. Băiatul avea tot 17 ani.

Întreaga comunitate este afectată de cele întâmplate.

“Locuiesc în Bogdănești de 57 de ani, dar așa o tragedie nu am mai văzut. Sunt părinți îndurerați. Toți tinerii sunt de la noi de aici. Dimineață când am văzut poliția m-am gândit că s-au bătut la discotecă. Și când m-am întors de la biserică numai bine am auzit că au murit toți”, ne-a spus Ecaterina Muciuleanu, o vecină a familiilor îndoliate.

Acum toate cele cinci familii se pregătesc de înmormântare. Părinții se vor duce la morga Spitalului din Fălticeni luni dimineață ca să ridice trupurile neînsuflețite.

Prietenii transmit mesaje de condoleanțe pe Facebook

Locul tragediei s-a transformat într-un altar cu zeci de lumânări aprinse. Cei care i-au cunoscut pe cei cinci tineri s-au dus la Vadu Moldovei ca să aprindă o lumânare. Mulți și-au vărsat tristețea și pe Facebook. „Nici acum nu îmi vine să cred că ați plecat așa repede. De ce voi? Voi, care niciodată nu ați făcut rău nimănui și erați cei mai buni dintre toții? Voi, care mereu erați cu zâmbetul pe buze indiferent de situație. Azi trebuia să mergem la patinoar și aveam planuri pentru vara ce vine și aveam multe de făcut. Cine o să mă mai asculte acum și o să mă facă să zâmbesc dacă voi ați plecat? Speram ca totul să fie o glumă proastă, dar nu este. Ieri erați fericiți, cu chef de viață și acum ați dispărut. Nu voi uita niciodată ziua când ne-am cunoscut și câte am făcut împreună. O să îmi lipsiți extrem de mult dragilor. Vă iubesc enorm. Nu o să vă uit niciodată. Dumnezeu să vă aibă în pază oamenii minunații”, a scris Gina Ionela pe Facebook. Cum s-a produs accidentul

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

Seară specială la Ateneul Român! Nicolae Voiculeț a cântat la 'Naiul de Aur al României', în finalul președinției române la Consiliul UE!
De Neptun TV 14 iulie 2019

'Naiul de aur al României' va putea fi văzut și auzit la concerte itinerante organizate de către Asociația Culturală Nicolae Voiculeț pe tot parcursul anului 2019 - 2020, iar la final va fi donat pentru expunere la Muzeul Național de Istorie a României, ca simbol al strălucirii, evoluției și declinului industriei aurifere din România.

CONSTANȚA. A murit tatăl unei fete care a sfârșit în incendiul de la Beirut: 'A făcut șoc la aflarea veștii că dosarul se rejudecă'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Tătăl uneia dintre fetele moarte în incendiul de la Beirut a încetat din viață. A făcut șoc la aflarea veștii că dosarul se rejudecă.

CONSTANȚA. Proiecții de film în aer liber, pe faleza Cazinoului!
De Neptun TV 11 iulie 2019

Proiecțiile de la malul mării reprezintă o avanpremieră a Festivalului Cinemascop, organizat de Centrul Ceh București, ce va avea loc în stațiunea Eforie Sud în luna august. Intrarea la toate cele trei proiecții de pe faleză este gratuită.

Nicolae Voiculeț, la Neversea. Discuție cu JessieJ, ce i-a mărturisit cântăreața
De Neptun TV 9 iulie 2019

Nicolae Voiculeț a prezentat ca și atracție turistică din România, cele două festivaluri Untold & Neversea (Potențiale branduri de țară) în videoclipul de promovare a turismului românesc pe care l-a lansat acum câteva luni împreună cu Ilie Năstase la invitația Ministerului Turismului.

CONSTANȚA. Cu Mercedesul în pragul bisericii, noaptea - tineri filmați în timp ce urinau pe florile plantate de copii în grădină
De Neptun TV 6 iulie 2019

Câțiva tineri au intrat cu mașina pe platoul din fața unei biserici, iar la un moment dat au urinat pe florile plantate de copii, zilele trecute, în grădina bisericii.

CONSTANȚA. Peste 400 de persoane au avut nevoie de ajutor medical în cea de-a doua zi de NEVERSEA
De Neptun TV 6 iulie 2019

Cele mai multe cazuri înregistrate la punctele de prim-ajutor ale celor de la ISU au fost de escoriații și cefalee.

Trageri reale, în Poligonul Capu Midia
De Neptun TV 5 iulie 2019

Activitățile vor avea loc atât pe timp de zi, cât și pe timp de noapte, iar tragerile vor fi executate pe ținte terestre și aeriene radio dirijate.

A început cel mai mare festival de pe plajă din Europa – Neversea
De Neptun TV 4 iulie 2019

Accesul pe plaja NEVERSEA se face prin Portul Tomis. Odată ajunși în zona festivalului, primul și cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă fanii festivalului este să schimbe biletul într-o brățară de festival la unul din punctele de check-in. Posesorul biletului trebuie doar să se prezinte la cortul de check-In, în intervalul 14:00 – 06:00, cu un bilet cu cod de bare valid și o carte de identitate, pentru a intra în posesia brățării de festival. Tinerii sub 18 ani vor avea nevoie, pe lângă bilet și actul de identitate, și de documentul care atestă acordul părinților. Accesul minorilor sub 14 ani este permis doar pe baza unui bilet valid și însoțit de un părinte.

NEVERSEA 2019. Restricții de circulație în zona peninsulară a Constanței
De Neptun TV 2 iulie 2019

Primăria Constanța anunță instituirea unor restricții de circulație valabile de joi, 4 iulie, până luni, 8 iulie. În acest interval se va desfășura Festivalul Neversea.

Destin frânt la doar 19 ani - Mădălina a fost găsită înecată în zona plajei 'La Baldachine' din Vama Veche!
De Neptun TV 1 iulie 2019

Pe 27 iunie, Mădălina a împlinit 19 ani, iar ziua de naștere și-a petrecut-o în Vama Veche, acolo unde lucra.

CONSTANȚA. Totul despre NEVERSEA - cel mai mare festival pe plajă din Europa începe joi! Noutățile ediției 2019
De Neptun TV 1 iulie 2019

Cel mai mare festival pe plajă din Europa, NEVERSEA, va începe la Constanța joi, 4 iulie

Sărbătoare mare: Sfinții Petru și Pavel. Ce să nu faci niciodată în această zi, e păcat mare!
De Neptun TV 29 iunie 2019

Potrivit tradițiilor, femeile nu au voie să mănânce mere până în această zi, fiindcă îi mânie pe cei decedați. Doar femeile tinere au voie să mănânce mere după Sfinții Petru și Pavel, în timp ce femeile vârstnice sunt nevoite să aștepte până la Sfântul Ilie. La fel se spune și despre văduve, care vor fi sănătoase dacă nu mănâncă mere până la Sfântul Ilie.

Un secol de la semnarea tratatului de la Versailles. Cum era văzută România
De Mediafax 28 iunie 2019

Tratatul de la Versailles a fost semnat pe 28 iunie 1919, marcând crearea Ligii Națiunilor, după negocieri purtate timp de șase luni la Conferința de Pace. "Tratatele de pace de la Paris din 1919-1920 au confirmat desăvârșirea unității naționale române", scrie Constantin I. Stan.

CONSTANȚA. Sistemul gratuit de biciclete pentru public, la o lună de funcționare: patru stații au fost vandalizate
De Neptun TV 28 iunie 2019

Patru stații de biciclete au fost vandalizate la Constanța, în doar o lună de funcționare a sistemului public de bike-sharing.

CONSTANȚA. Violeta are nevoie de ajutorul nostru pentru a trăi: 'Sunt pregătită să lupt și îmi doresc foarte mult să mă vindec'
De Neptun TV 27 iunie 2019

O mică durere în corp a dus la descoperirea unei boli care amenință viața. I s-a întâmplat Violetei Stanciu, o mamă din Adamclisi, care a aflat, mergând la medic, că viața ei este în mare pericol dacă nu urmează urgent un tratament dificil.

CONSTANȚA. Gestul revoltător al unui bărbat aflat cu un copil în brațe, după ce un salvamar i-a spus să iasă din marea agitată!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Un turist cu un copil în brațe a devenit agresiv în momentul în care a fost fluierat de salvamar.

CONSTANȚA. Festival dedicat înghețatei și dulciurilor, în Piața Ovidiu!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Înghețata și dulciurile vor fi vedetele din Piața Ovidiu, de la festivalul care va delecta constănțenii și turiștii în acest weekend.

Horia Constantinescu, șef cu acte în regulă la CJPC
De Neptun TV 26 iunie 2019

Concursul a fost organizat de către ANFP la solicitarea Autorității pentru Protecția Consumatorului, fiind scoare la concurs mai multe posturi de comisar șef la nivel de țară.

Constanța: Activitatea a opt unități de alimentație publică din Eforie, suspendată de Protecția Consumatorului
De Neptun TV 25 iunie 2019

Potrivit acestuia, nereguli au fost constatate și pe plaje, nefiind îndeplinită prevederea legală potrivit căreia șezlongurile să fie amplasate pe cel mult pe 70% din suprafață.

Festivalul Muzicii de la Roma. Nicolae Voiculeț, trei momente românești
De Neptun TV 24 iunie 2019

Festivalul muzicii de la Roma este singurul eveniment muzical național care implică în Italia, în aceeași zi, peste 700 de orașe și 45.000 de artiști. Scopul evenimentului este de a pune în lumină tot ceea ce este mai puțin cunoscut, periferic. Prin aceste spectacole se celebrează totodată și președinția rotativă a Consiliului Uniunii Europene.

Un român a murit, iar altul a fost grav rănit, în urma unui incendiu premeditat la Londra
De Neptun TV 23 iunie 2019

Identitatea celor două victime nu a fost încă confirmată, însă Poliția crede că cei doi sunt originari din România. Totodată, autoritățile au primit informații că victimele lucrau ca zilieri în estul Londrei.