luni, 26 februarie 2018

Circ în Parlament! Senatorul Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: 'Penală e mama dvs. care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți' VIDEO

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților la Statutul Magistraților s-au lăsat cu jigniri și replici dure. Protagoniștii au fost deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Chichirău l-a acuzat pe Șerban Nicolae că fură, în timp ce senatorul social democrat i-a transmis că este asistată social. Și dialogul dintre cei doi a continuat cu alte jigniri și de o parte și de cealaltă.

Totul a început după ce, în timpul dezbaterilor, deputații USR au ocupat tribuna și au prezentat amendamentele la Statutul magistraților folosindu-se de o portavoce.

Iată întreg dialogul

Cosette Chichirău: Hoții sunt în fruntea Parlamentului.

Șerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.

Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită.

Cosette Chichirău: Da, serios?

Șerban Nicolae: Da, absolut.

Cosette Chichirău: Mai spuneți!

Șerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luați indemnizația.

Cosette Chichirău: Luați-o înapoi!

Șerban Nicolae: Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți asistată social?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiției - n.r) nu sunt muncă?

Șerban Nicolae: Care 700? L-ați semnat pe vreunul? L-ați susținut pe vreunul? Nu mai mințiți!Nu vă hiliziți fasolea inutilă la mine. Mai bine spălați-vă pe dinți! Aveți mâncarea între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău, către internauți: Domnul Șerban Nicolae spune că am mâncare între dinți. Nu cred. Eu mă spăl pe dinți, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă. Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul infracțional oragnizat.

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiți nesimțită. De ce nu faceți o plângere penală? Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeți pentru că e o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.

Cosette Chichirău: Dvs ați fost șofer (aluzie la faptul că Șerban Nicolae l-a așteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta pușcăriei și l-a condus acasă - n.r).

Șerban Nicolae: N-am fost niciodată șofer.

Cosette Chichirău: Sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dvs sunteți atât de proastă...Este incredibil ce spuneți. Demonstrați-mi că am fost șofer. Ia căutați!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Șerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal, acum ce să facem?

Sursă video: adevarul.ro

Comenteaza aceasta stire

ROMÂNIA30.RO: Disperarea domnului Tapalaga
De Neptun TV 13 februarie 2018

Fostul colonel SRI, Danile Dragomir, a postat astăzi pe blogul său câteva concluzii după ce a citit editorialul de azi al domnului Tapalaga.

Alina Mungiu Pipidi menționează editorialul lui Daniel Dragomir publicat în EUObserver
De Neptun TV 13 februarie 2018

Este nevoie de o comunicare transparentă și argumentată a situației din România în mediile externe.

Daniel Dragomir, acuzații grave în 'Black Cube': Dosarul a pornit de la sesizarea lui Lucian Pahonțu, fostul șef SPP acuzat de Liviu Dragnea de implicare politică
De Robert Nenciu 9 februarie 2018

Noi acuzați în dosarul „Black Cube”. Prezent astăzi la DIICOT, fostul ofiter SRI Daniel Dragomir, inculpat in acest dosar, a venit cu noi date. El a declarat că dosarul a început de la o sesizare a șefului SPP, generalul Lucian Pahonțu. Fostul ofiter SRI a afirmat că va sesiza Inspecția Judiciară și ministerul Justiției în acest sens. Implicarea SPP în anumite dosare trebuie analizată în cadrul unei Comisii Parlamentare, este de părere președintele Camerei Deputaților, Liviu Dragnea, care a spus că înființarea unei astfel de comisii este inevitabilă.

Carmen Dan a oferit explicația scăderea salariilor polițiștilor
De Robert Nenciu 7 februarie 2018

Continuă războiul declarațiilor pe tema salariilor. Ministrul Afacerilor Interne, Carmen Dan, a afirmat astăzi că sporul de 40% pentru polițiști nu s-a tăiat, ci nu mai este legal.

Amenzi mai mari pentru gesturi obscene, înjurături și amenințări în public!
De Neptun TV 5 februarie 2018

Senatul a adoptat, în ședința de azi, o propunere legislativă prin care vor fi majorate amenzile pentru gesturile obscene în public, în instituțiile publice, dar și amenzile pentru înjurăturile și amenințările cu acte de violență.

Călin Popescu Tăriceanu: 'România de astăzi, un stat în care abuzurile sunt la ordinea zilei'
De Neptun TV 30 ianuarie 2018

Călin Popescu Tăriceanu a susținut un discurs în care a vorbit despre problemele legate de abuzuri cu care se confruntă România zi de zi.

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere al Parlamentului!
De Neptun TV 29 ianuarie 2018

Guvernul Dăncilă a primit votul de încredere în Parlament, după ce 282 de parlamentari au votat pentru, 136 împotrivă și o abținere.

EuObserver: 'România, la ceasul reîntoarcerii la epoca sovietică?'
De Neptun TV 27 ianuarie 2018

Abuzurile din justiție și poliția secretă din România, toate sub parafa luptei anticorupție, constituie subiectul unui editorial publicat în EuObserver.