miercuri, 13 decembrie 2017

Circ în Parlament! Senatorul Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: 'Penală e mama dvs. care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți' VIDEO

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților la Statutul Magistraților s-au lăsat cu jigniri și replici dure. Protagoniștii au fost deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Chichirău l-a acuzat pe Șerban Nicolae că fură, în timp ce senatorul social democrat i-a transmis că este asistată social. Și dialogul dintre cei doi a continuat cu alte jigniri și de o parte și de cealaltă.

Totul a început după ce, în timpul dezbaterilor, deputații USR au ocupat tribuna și au prezentat amendamentele la Statutul magistraților folosindu-se de o portavoce.

Iată întreg dialogul

Cosette Chichirău: Hoții sunt în fruntea Parlamentului.

Șerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.

Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită.

Cosette Chichirău: Da, serios?

Șerban Nicolae: Da, absolut.

Cosette Chichirău: Mai spuneți!

Șerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luați indemnizația.

Cosette Chichirău: Luați-o înapoi!

Șerban Nicolae: Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți asistată social?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiției - n.r) nu sunt muncă?

Șerban Nicolae: Care 700? L-ați semnat pe vreunul? L-ați susținut pe vreunul? Nu mai mințiți!Nu vă hiliziți fasolea inutilă la mine. Mai bine spălați-vă pe dinți! Aveți mâncarea între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău, către internauți: Domnul Șerban Nicolae spune că am mâncare între dinți. Nu cred. Eu mă spăl pe dinți, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă. Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul infracțional oragnizat.

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiți nesimțită. De ce nu faceți o plângere penală? Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeți pentru că e o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.

Cosette Chichirău: Dvs ați fost șofer (aluzie la faptul că Șerban Nicolae l-a așteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta pușcăriei și l-a condus acasă - n.r).

Șerban Nicolae: N-am fost niciodată șofer.

Cosette Chichirău: Sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dvs sunteți atât de proastă...Este incredibil ce spuneți. Demonstrați-mi că am fost șofer. Ia căutați!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Șerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal, acum ce să facem?

Sursă video: adevarul.ro

Comenteaza aceasta stire

Bugetul SRI pentru 2018, majorat! 75% din bani merge spre pensii și salarii
De Antonia Maer 12 decembrie 2017

După un an în care Serviciul Român de Informații a fost intens criticat pentru abuzurile comise împreună cu DNA, după ce un fost ofițer a dezvăluit cum serviciul secret a creat un stat paralel, astăzi comisia parlamentară de control a avizat un buget mai mare cu 13 la sută pentru SRI în 2018. Analiștii politici critică decizia și spun că banii vor fi folosiți pentru a plăti pensile nesimțite de zeci de mii de lei pentru cei din sistem care și-au cerut retragerea anticipată, ceea ce este în paguba românului de rând.

Camera Deputaților: Modificările privind Statutul magistraților și Legea ANI au fost adoptate!
De Neptun TV 11 decembrie 2017

Plenul Camerei Deputaților a început, azi, cu 30 de minute mai devreme decât ora stabilită inițial, președintele de ședință, Gabriel Vlase, anunțând că supune la votul final al plenului Statutul magistraților și legea privind ANI.

Circ în Parlament! Senatorul Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: 'Penală e mama dvs. care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți' VIDEO
De Robert Nenciu 6 decembrie 2017

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților la Statutul Magistraților s-au lăsat cu jigniri și replici dure. Protagoniștii au fost deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Prima moțiune de cenzură la adresa Guvernului Tudose a picat!
De Robert Nenciu 23 noiembrie 2017

156 de voturi. Atât au reușit reprezentanții opoziției să adune astăzi la votul asupra moțiunii de cenzură depusă de PNL. Aveau nevoie, însă, de 233. În timpul dezbaterilor, în exterior, aproximativ 4.000 de persoane, în mare parte membrii sau simpatizanți PNL, au încercat formarea unui lanț uman în jurul clădirii Parlamentului. Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu au refuzat să conducă lucrările plenului reunit, iar deputații și senatorii PSD și ALDE, au părăsit sala înaintea votului.

Se întețește războiul cu DNA - președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, acuză instituția că face justiție selectivă!
De Robert Nenciu 22 noiembrie 2017

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, acuză din nou DNA de modul în care instrumentează dosarele și spune că instituția a devenit un instrument politic și face justiția selectivă. În ceea ce privește o posibilă revocare a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi, Tăriceanu a spus că este treaba ministrului Justiției să facă evaluarea. Replica lui Kovesi a venit imediat, șefa DNA anunțând că l-a reclamat deja pe președintele Senatului la CSM.

Liviu Dragnea a ajuns la DNA pentru a lua la cunoștință instituirea sechestrului - zeci de jandarmi la fața locului!
De Neptun TV 21 noiembrie 2017

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a ajuns, marți, la DNA, unde a fost citat de procurori pentru a lua la cunoștință instituirea sechestrului în dosarul în care a fost pus sub învinuire pentru constituirea unui grup infracțional, abuz în serviciu și infracțiuni privind deturnarea de fonduri europene.

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD. Care a fost rezoluția dată împotriva statului paralel
De Robert Nenciu 17 noiembrie 2017

Ședința Comitetului Executiv Național al PSD s-a încheiat astăzi cu adoptarea în unanimitate a unei rezoluții în care PSD acuză statul paralel că folosește instituții și fonduri publice pentru a prelua puterea. Totodată, liderii social democrați arată cu degetul spre președintele României, Klaus Iohannis, care a permis comiterea de abuzuri. Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat că în urma discuțiilor de astăzi s-a luat decizia ca filialele județene de partid să aibă libertatea organizării de mitinguri.

Noi dezvăluiri ale lui Daniel Dragomir! Kovesi i-ar fi dat o mașină de lux unei martore în schimbul unui denunț! FOTO
De Neptun TV 16 noiembrie 2017

Fostul colonel SRI, Daniel Dragomir, aduce noii acuzații la adresa șefei DNA. Daniel Dragomir a povestit pe blog-ul său cum i-ar fi dat Laura Codruța Kovesi unei martore un Porsche Cayenne pentru un denunț.

Controverse pe tema Mecanismului de Cooperare și Verificare al Comisiei Europene!
De Robert Nenciu 15 noiembrie 2017

Noul raport al Mecanismului de Cooperare și Verificare al Comisiei Europene a născut controverse în România. Ministrul Justiției, Tudorel Toader, a declarat că raportul este unul pozitiv. Nu de aceeași părere este și Parchetul General, potrivit căruia că propunerile de modificare a Legilor Justiției au un impact negativ față de progresele înregistrate de România. Nici Consiliul Superior al Magistraturii nu crede că noul raport MCV poate fi apreciat ca fiind unul pozitiv.

Un nou dosar pe numele lui Dragnea, la DNA: 'Resping categoric acuzațiile'
De Robert Nenciu 13 noiembrie 2017

Resping categoric acuzațiile. Vorbim despre un atac violent; miza este preluarea PSD. Este reacția președintelelui PSD, Liviu Dragnea, după ce procurorii DNA i-au adus la cunoștință că este urmărit penal pentru cinci capete de acuzare în legătură cu un dosar ce vizează Tel Drum. La rândul său, președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a declarat că Liviu Dragnea trebuie să treacă peste această perioadă. Tăriceanu a spus că orice persoană este nevinovată până când judecătorii dau o decizie definitivă în acest sens.