luni, 10 decembrie 2018

Circ în Parlament! Senatorul Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: 'Penală e mama dvs. care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți' VIDEO

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților la Statutul Magistraților s-au lăsat cu jigniri și replici dure. Protagoniștii au fost deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Chichirău l-a acuzat pe Șerban Nicolae că fură, în timp ce senatorul social democrat i-a transmis că este asistată social. Și dialogul dintre cei doi a continuat cu alte jigniri și de o parte și de cealaltă.

Totul a început după ce, în timpul dezbaterilor, deputații USR au ocupat tribuna și au prezentat amendamentele la Statutul magistraților folosindu-se de o portavoce.

Iată întreg dialogul

Cosette Chichirău: Hoții sunt în fruntea Parlamentului.

Șerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.

Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită.

Cosette Chichirău: Da, serios?

Șerban Nicolae: Da, absolut.

Cosette Chichirău: Mai spuneți!

Șerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luați indemnizația.

Cosette Chichirău: Luați-o înapoi!

Șerban Nicolae: Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți asistată social?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiției - n.r) nu sunt muncă?

Șerban Nicolae: Care 700? L-ați semnat pe vreunul? L-ați susținut pe vreunul? Nu mai mințiți!Nu vă hiliziți fasolea inutilă la mine. Mai bine spălați-vă pe dinți! Aveți mâncarea între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău, către internauți: Domnul Șerban Nicolae spune că am mâncare între dinți. Nu cred. Eu mă spăl pe dinți, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă. Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul infracțional oragnizat.

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiți nesimțită. De ce nu faceți o plângere penală? Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeți pentru că e o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.

Cosette Chichirău: Dvs ați fost șofer (aluzie la faptul că Șerban Nicolae l-a așteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta pușcăriei și l-a condus acasă - n.r).

Șerban Nicolae: N-am fost niciodată șofer.

Cosette Chichirău: Sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dvs sunteți atât de proastă...Este incredibil ce spuneți. Demonstrați-mi că am fost șofer. Ia căutați!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Șerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal, acum ce să facem?

Sursă video: adevarul.ro

Comenteaza aceasta stire

SCANDAL ÎN PARLAMENT. Opoziția susține VICTORIA în Camera Deputaților și revocarea lui Dragnea de la conducere! Prima reacție a liderului PSD
De Mediafax 5 decembrie 2018

Deputatul PNL Raluca Turcan susține că votul dat în Parlament, chiar dacă nu a fost supus de președintele de for, a respectat procedura, așa că Liviu Dragnea a pierdut funcția de președinte al Camerei Deputaților. Turcan afirmă că dacă nu e recunoscut votul, Opoziția va părăsi plenul.

Noii miniștri au depus jurământul la Cotroceni. Iohannis a refuzat numirea lui Vasilescu și Laufer! Dragnea și Tăriceanu, absenți de la ceremonie
De Neptun TV 20 noiembrie 2018

Noii miniștri ai Cabinetului Dăncilă au depus jurământul, marți, la Palatul Cotroceni, Klaus Iohannis urându-le succes în noul mandat. Anterior șeful statului a anunțat că respinge numirea Olguței Vasilescu la Ministerul Transporturilor și a lui Ilan Laufer la Ministerul Dezvoltării.

Premierul Viorica Dăncilă anunță schimbările din Guvern. Cum arată Executivul remanierat
De Neptun TV 19 noiembrie 2018

„Eu vreau să nu privesc înapoi. Eu vreau să privesc spre viitor. Eu cred că vor performa în această echipă și faptul trebuie să arate că sunt în stare să își ducă la îndeplinire programul de guvernare, vor fi un stimulent pentru ei", a mai spus premierul.

Gheorghe Donțu a anunțat candidații PSD la alegerile locale din 2020
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Invitat în această seară la emisiunea „Audiență în direct“, moderată de Măriuca Androne, consilierul județean PSD și președintele organizație de seniori PSD Constanța a anunțat în premieră numele candidaților PSD la alegerile locale din 2020.