marţi, 18 septembrie 2018

Circ în Parlament! Senatorul Șerban Nicolae către Cosette Chichirău: 'Penală e mama dvs. care v-a făcut așa nesimțită. Spălați-vă pe dinți' VIDEO

Dezbaterile din plenul Camerei Deputaților la Statutul Magistraților s-au lăsat cu jigniri și replici dure. Protagoniștii au fost deputatul USR Cosette Chichirău și senatorul PSD Șerban Nicolae.

Chichirău l-a acuzat pe Șerban Nicolae că fură, în timp ce senatorul social democrat i-a transmis că este asistată social. Și dialogul dintre cei doi a continuat cu alte jigniri și de o parte și de cealaltă.

Totul a început după ce, în timpul dezbaterilor, deputații USR au ocupat tribuna și au prezentat amendamentele la Statutul magistraților folosindu-se de o portavoce.

Iată întreg dialogul

Cosette Chichirău: Hoții sunt în fruntea Parlamentului.

Șerban Nicolae: Asta nu are nicio meserie. E o asistată social.

Cosette Chichirău: Penalii ne conduc.

Șerban Nicolae: Doamnă, penală este mama care v-a făcut așa nesimțită.

Cosette Chichirău: Da, serios?

Șerban Nicolae: Da, absolut.

Cosette Chichirău: Mai spuneți!

Șerban Nicolae: Leafa mărită de Guvernul PSD e bună? Luați indemnizația.

Cosette Chichirău: Luați-o înapoi!

Șerban Nicolae: Nu vă e rușine să încasați bani nemunciți? Nu vă e rușine să fiți asistată social?

Cosette Chichirău: Cele 700 de amendamente ( la legea Justiției - n.r) nu sunt muncă?

Șerban Nicolae: Care 700? L-ați semnat pe vreunul? L-ați susținut pe vreunul? Nu mai mințiți!Nu vă hiliziți fasolea inutilă la mine. Mai bine spălați-vă pe dinți! Aveți mâncarea între dinți. Mâncarea aia de deputat.

Cosette Chichirău, către internauți: Domnul Șerban Nicolae spune că am mâncare între dinți. Nu cred. Eu mă spăl pe dinți, e ok. Mă insultă, dar nu e o problemă. Domnul Șerban Nicolae insultă tot poporul român și fură împreună cu grupul infracțional oragnizat.

Șerban Nicolae: Eu n-am furat nimic, doamnă, nu fiți nesimțită. De ce nu faceți o plângere penală? Căutați un coleg alfabetizat și scrieți o plângere penală la adresa mea. Vă rog frumos nu mai râdeți pentru că e o imagine dezolantă. Căutați un coleg care a terminat clasa a II-a, care să vă scrie o plângere penală la adresa mea.

Cosette Chichirău: Dvs ați fost șofer (aluzie la faptul că Șerban Nicolae l-a așteptat pe fostul senator PSD Cătălin Voicu la poarta pușcăriei și l-a condus acasă - n.r).

Șerban Nicolae: N-am fost niciodată șofer.

Cosette Chichirău: Sunteți șofer la grupul infracțional organizat.

Șerban Nicolae: Dvs sunteți atât de proastă...Este incredibil ce spuneți. Demonstrați-mi că am fost șofer. Ia căutați!

Cosette Chichirău: Avem poze.

Șerban Nicolae: Poze?CV-ul e în poze? Eu am o poză în care dvs faceți sex anal, acum ce să facem?

Sursă video: adevarul.ro

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.

Fostul ministru britanic al Apărării și New Europe, atac la Kovesi și Statul Paralel
De Neptun TV 22 august 2018

Această potențială decizie vine după ani de acuzații din ce în ce mai grave și mai publice de tactici necinstite și înșelătoare folosite pentru a obține rata de condamnare impresionantă a DNA de 92%. Îngrijorările cu privire la un sistem de justiție politizată, care încalcă statul de drept și procedurile legale, i-au făcut pe unii dintre membri guvernului să se gândească la o astfel de întreprindere dramatică, informează, încea mai recentă ediție a sa, reputatul săptămânal cu sediul central la Bruxelles, New Europe, o voce extreme de puternică, neafiliată politic, în cadrul Uniunii Europene.

Premieră în politica românească: Guvernul a solicitat convocarea CSAT pentru rectificarea bugetară
De Mediafax 22 august 2018

Executivul a făcut acest demers în temeiul art. 6 (alin 2) din Legea nr. 415/2002 privind organizarea și funcționarea Consililui Suprem de Apărare a Țării.