sîmbătă, 25 mai 2019

Cneazul vs. Arnold! Pavel și Stelea prefațează Sports Festival

Andrei Pavel şi Bogdan Stelea s-au duelat într-o partidă inedită de tenis şi fotbal-tenis. În iunie, la Cluj, Pavel va juca împotriva fraţilor Bryan, iar Stelea va apăra poarta ”generaţiei de aur” în marele meci cu legendele Barcelonei.

Andrei Pavel și Bogdan Stelea își fac încălzirea pentru marele eveniment din luna iunie, Sports Festival. “Cneazul” va fi pe teren, în Sala Polivalentă din Cluj, pe 15 iunie, alături de Florin Mergea și Adrian Ungur, contra celui mai bun dublu din istoria tenisului, frații Mike și Bob Bryan, cărora li se alătura Goran Ivanisevic.

 “Arnold” intră și el în atmosfera marelui meci din 16 iunie, de pe Cluj Arena, în care “generația de aur” a fotbalului românesc va juca împotriva Barcelona Legends.

Comenteaza aceasta stire

Simona Halep, după ce a pierdut finala cu Kiki Bertens: 'Cred că am jucat greșit tot ce am jucat'
De Neptun TV 12 mai 2019

Jucătoarea de tenis din România Simona Halep a declarat, sâmbătă seară, după ce a pierdut finala de la Madrid, că speră să mai aibă ocazia de a juca contra olandezei Kiki Bertens pentru că trebuie să-și ia revanșa.

Simona Halep s-a calificat în finala turneului de la Madrid: 'Vreau să mă simt bine și să câștig'
De Neptun TV 10 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a calificat în finala turneului WTA de la Madrid, după un meci disputat cu Belinda Bencic (Elveția; 18 WTA). Românca s-a impus în trei seturi, scor 6-2; 6-7(2); 6-0.

Simona Halep, prima reacție la victoria care o readuce pe locul 2 WTA: 'Sunt încă pe antibiotice'
De Neptun TV 9 mai 2019

Parcursul execelnt al Simonei vine în ciuda faptului că este răcită și urmează un tratament pe bază de antibiotice.

Victorie FULGER la Madrid | Halep s-a calificat în sferturile turneului, după 6-0; 6-0 cu Kuzmova: Am dominat meciul, am simțit loviturile
De Mediafax 8 mai 2019

Simona Halep (3 WTA) s-a declarat extrem de mulțumită de victoria de la Madrid, care a dus-o în sferturi. A fost, practic, un antrenament cu public pentru sportiva noastră.

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Madrid
De Neptun TV 7 mai 2019

În optimile de finală, Simona Halep va da piept, în premieră, cu slovaca Viktoria Kuzmova (20 de ani, nr. 46 WTA).