vineri, 17 august 2018

Cneazul vs. Arnold! Pavel și Stelea prefațează Sports Festival

Andrei Pavel şi Bogdan Stelea s-au duelat într-o partidă inedită de tenis şi fotbal-tenis. În iunie, la Cluj, Pavel va juca împotriva fraţilor Bryan, iar Stelea va apăra poarta ”generaţiei de aur” în marele meci cu legendele Barcelonei.

Andrei Pavel și Bogdan Stelea își fac încălzirea pentru marele eveniment din luna iunie, Sports Festival. “Cneazul” va fi pe teren, în Sala Polivalentă din Cluj, pe 15 iunie, alături de Florin Mergea și Adrian Ungur, contra celui mai bun dublu din istoria tenisului, frații Mike și Bob Bryan, cărora li se alătura Goran Ivanisevic.

 “Arnold” intră și el în atmosfera marelui meci din 16 iunie, de pe Cluj Arena, în care “generația de aur” a fotbalului românesc va juca împotriva Barcelona Legends.

Comenteaza aceasta stire

CLASAMENT WTA. Simona Halep are un avans considerabil față de Caroline Wozniacki. Care este noul clasament mondial după Rogers Cup
De Mediafax 13 august 2018

Simona Halep a început astăzi a 41-a săptămâna ca lider în clasamentul WTA, cu un total de 8.061 de puncte. Pe locul doi în clasament mondial, după Rogers Cup, se află în continuare Caroline Wozniacki, la o distanță de 1.926 de puncte de jucătoarea româncă.

Simona Halep a câștigat turneul de la Rogers Cup
De Neptun TV 12 august 2018

Învingătoare în fața lui Sloane Stephens (25 de ani, 3 WTA), scor 7-6, 3-6, 6-4, Simona Halep (26 de ani, 1 WTA) a cucerit, duminică seară, 12 august, al 18-lea trofeu al carierei și al treilea din 2018.

Simona Halep în semifinale la Montreal
De Neptun TV 11 august 2018

"Sunt foarte fericită și asta cred că se vede pe fața mea. Tenisul din acest meci a fost unul de foarte bună calitate".

UEFA EUROPA LEAGUE. Măsuri de siguranță luate pentru meciul Viitorul Constanța - Racing Union!
De Neptun TV 19 iulie 2018

Meciul de fotbal dintre echipele FC Viitorul și formația FC Racing Union din Luxemburg, din cadrul UEFA Europa League - Turul I preliminar, este programat joi, 19 iulie, ora 18.00, pe stadionul central al Complexului Academiei Hagi de la Ovidiu.