luni, 19 noiembrie 2018

Coaliția de guvernare se ceartă pe banii de campanie

Coaliția de guvernare se ceartă pe banii de campanie

Cea mai mare problemă a actualei Puteri o reprezintă, acum, banii pentru campania electorală. Grav este că sunt bani publici. Un nou episod din cearta pe finanțarea urgentă a proiectelor pentru administrațiile locale conduse de PDL a avut loc astăzi în ședința Coaliției de guvernare. Surse politice spun că premierul Mihai Răzvan Ungureanu a pozat în  tehnocratul independent, a părăsit ședința acuzând presiuni pentru fonduri și chiar ar fi amenințat că demisionează. Evident, reprezentanții Puterii au negat că ar fi fost vreun scandal. Potrivit acelorași surse politice, cei de la PDL au spus că parlamentarii Puterii vor vota proiectele de lege inițiate de Executiv numai dacă vor fi alocați bani pentru anumite colegii electorale unde candidează democrat-liberalii. Mai e doar o lună până când începe campania și cei din Opoziție spun că era de așteptat ca actuala Putere să-și concentreze toate eforturile financiare pentru a compensa procentele scăzute din sondaje. De altfel, încă de la începutul lunii, liderii USL acuzau faptul că Guvernul Ungureanu  pregătește un fond de urgență creat din tăierile bugetelor mai multor ministere. Banii obținuți astfel vor fi folosiți pentru proiectele de investiții din fiefurile PDL.

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

Gheorghe Donțu a anunțat candidații PSD la alegerile locale din 2020
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Invitat în această seară la emisiunea „Audiență în direct“, moderată de Măriuca Androne, consilierul județean PSD și președintele organizație de seniori PSD Constanța a anunțat în premieră numele candidaților PSD la alegerile locale din 2020.

Tăriceanu: În condițiile războiului politic total, România nu este pregătită să preia președinția Consiliului UE
De Neptun TV 25 octombrie 2018

În opinia sa, "cine crede că liderii europeni vor fi înțelegători, când în an electoral oamenii politici de la București se vor în război, se înșală", iar "România deja pierde teren și va avea enorm de pierdut dacă lucrurile nu se schimbă de urgență".