sîmbătă, 17 august 2019

Colonelul SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri incendiare despre statul paralel!

Colonelul SRI Daniel Dragomir continuă la Neptun dezvăluirile TV despre statul paralel şi modul cum funcţionează binomul. „Vom face lumină, pentru prima dată, în marele dosar BlackCube şi povestea din jurul acestuia. Vom vorbi despre statul paralel şi politicienii săi, despre cum s-a ajuns aici, despre România blocată şi ţinută sub cătuşe,” scrie Daniel Dragomir pe facebook, anunţând participarea sa la o ediţie incendiară a emisiunii „Contraziceri” din această seară, de la ora 21.

Dezvăluirile pe care colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir le-a făcut în ultimele luni au cutremurat România. El a comparat această încrengătură de la vârful statului cu mafia.  Judecătorii, pentru că ei erau cei care în final pronunțau  sentințele, erau „convinși” prin mai multe metode să facă parte din această cârdășie, a dezvăluit fostul colonel care a mai spus și că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, a ordonat arestări, în prezența sa.

 "Erau relații personale între judecători și ofițeri care erau implicați în câmpul tactic. Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziții. A fost și prin șantaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost și ofițeri acoperiți în justiție. Când vorbim de ofițeri acoperiți între procurori și judecători se încalcă grav Constituția", a declarat Daniel Dumbravă, fost colonel SRI.

 Niciodată colaborarea dintre SRI, DNA și Justiție nu a fost explicată mai clar de atât. Dezvăluirile lui Daniel Dragomir au dus la declanșarea unei anchete de amploare, la nivelul comisiei parlamentare care controlează și verifică activitatea Serviciului Român de Informații.

 ”În 2009-2013, mai mulți oamenii de afaceri, politicieni, oameni din societatea civilă și media au fost interceptări pe mandate de siguranță naționale pentru activități conexe activităților teroriste. Repet, oameni politici, de afaceri și jurnaliști au fost interceptați timp de 5 ani continuu, invocându-se chestiuni conexe activităților teroriste. Mai mult, toate aceste mandate au fost aprobate, avizate și transmise de fosta șefă a Parchetului General, doamna Kovesi. În 2014, mandatele se obțin 6 luni, după care se pot prelungi 3 luni, s-au obținut mandate succesive. Chestiunea interesantă că în 2014 doamna Kovesi devenită șefă a DNA și cere înalte curți aceste mandate ca să-i rezolve pe oamenii ăștia nu pentru terorism, ci pentru corupție!!!", a spus Daniel Dragomir, fost colonel SRI.

Din acest sistem care a condus România din umbră, au făcut parte și jurnaliști, așa-numiții „acoperiți din presă”, acuză fostul colonel SRI. Aceștia, mai spune Daniel Dragomir, primeau bani dar și documente, unele clasificate, ca să îi transforme "în cei mai mari infractori" pe anumiți oameni politici. De asemenea, tot SRI ar fi comandat și atacuri asupra unor trusturi de presă incomode pentru Binom. Halucinante sunt și dezvăluirile fostului colonel SRI despre faptul că Laura Codruța Kovesi ar fi obținut informații în urma cărora a întocmit dosare de corupție, pe baza unor mandate emise pentru presupuse infracțiuni la siguranța națională!

În această seară, cel care a dinamitat binomul prin declarațiile sale va continua seria dezvăluirilor la Neptun TV.

 Vom face lumină, pentru prima dată, în marele dosar BlackCube și povestea din jurul acestuia. Vom vorbi despre statul paralel și politicienii săi, despre cum s-a ajuns aici, despre România blocată și ținută sub cătușe. Gata cu jocurile politice. E timpul să ieșim la luptă pentru libertatea și drepturile noastre", scrie colonelul Daniel Dragomir pe facebook într-o postare în care anunță că este invitat special în această seară, de la ora 21, la emisiunea „Contraziceri” de la Neptun TV. 

Comenteaza aceasta stire