miercuri, 21 martie 2018

Colonelul SRI Daniel Dragomir, noi dezvăluiri incendiare despre statul paralel!

Colonelul SRI Daniel Dragomir continuă la Neptun dezvăluirile TV despre statul paralel şi modul cum funcţionează binomul. „Vom face lumină, pentru prima dată, în marele dosar BlackCube şi povestea din jurul acestuia. Vom vorbi despre statul paralel şi politicienii săi, despre cum s-a ajuns aici, despre România blocată şi ţinută sub cătuşe,” scrie Daniel Dragomir pe facebook, anunţând participarea sa la o ediţie incendiară a emisiunii „Contraziceri” din această seară, de la ora 21.

Dezvăluirile pe care colonelul SRI în rezervă Daniel Dragomir le-a făcut în ultimele luni au cutremurat România. El a comparat această încrengătură de la vârful statului cu mafia.  Judecătorii, pentru că ei erau cei care în final pronunțau  sentințele, erau „convinși” prin mai multe metode să facă parte din această cârdășie, a dezvăluit fostul colonel care a mai spus și că fostul adjunct al SRI, Florian Coldea, a ordonat arestări, în prezența sa.

 "Erau relații personale între judecători și ofițeri care erau implicați în câmpul tactic. Dumbravă sprijinea judecătorii să ajungă în poziții. A fost și prin șantaj cum ar fi fost arhiva SIPA. Au fost și ofițeri acoperiți în justiție. Când vorbim de ofițeri acoperiți între procurori și judecători se încalcă grav Constituția", a declarat Daniel Dumbravă, fost colonel SRI.

 Niciodată colaborarea dintre SRI, DNA și Justiție nu a fost explicată mai clar de atât. Dezvăluirile lui Daniel Dragomir au dus la declanșarea unei anchete de amploare, la nivelul comisiei parlamentare care controlează și verifică activitatea Serviciului Român de Informații.

 ”În 2009-2013, mai mulți oamenii de afaceri, politicieni, oameni din societatea civilă și media au fost interceptări pe mandate de siguranță naționale pentru activități conexe activităților teroriste. Repet, oameni politici, de afaceri și jurnaliști au fost interceptați timp de 5 ani continuu, invocându-se chestiuni conexe activităților teroriste. Mai mult, toate aceste mandate au fost aprobate, avizate și transmise de fosta șefă a Parchetului General, doamna Kovesi. În 2014, mandatele se obțin 6 luni, după care se pot prelungi 3 luni, s-au obținut mandate succesive. Chestiunea interesantă că în 2014 doamna Kovesi devenită șefă a DNA și cere înalte curți aceste mandate ca să-i rezolve pe oamenii ăștia nu pentru terorism, ci pentru corupție!!!", a spus Daniel Dragomir, fost colonel SRI.

Din acest sistem care a condus România din umbră, au făcut parte și jurnaliști, așa-numiții „acoperiți din presă”, acuză fostul colonel SRI. Aceștia, mai spune Daniel Dragomir, primeau bani dar și documente, unele clasificate, ca să îi transforme "în cei mai mari infractori" pe anumiți oameni politici. De asemenea, tot SRI ar fi comandat și atacuri asupra unor trusturi de presă incomode pentru Binom. Halucinante sunt și dezvăluirile fostului colonel SRI despre faptul că Laura Codruța Kovesi ar fi obținut informații în urma cărora a întocmit dosare de corupție, pe baza unor mandate emise pentru presupuse infracțiuni la siguranța națională!

În această seară, cel care a dinamitat binomul prin declarațiile sale va continua seria dezvăluirilor la Neptun TV.

 Vom face lumină, pentru prima dată, în marele dosar BlackCube și povestea din jurul acestuia. Vom vorbi despre statul paralel și politicienii săi, despre cum s-a ajuns aici, despre România blocată și ținută sub cătușe. Gata cu jocurile politice. E timpul să ieșim la luptă pentru libertatea și drepturile noastre", scrie colonelul Daniel Dragomir pe facebook într-o postare în care anunță că este invitat special în această seară, de la ora 21, la emisiunea „Contraziceri” de la Neptun TV. 

Comenteaza aceasta stire

Noi dezvăluiri ale lui Sebastian Ghiță: DNA este 'noua Securitate'! Coldea era protectorul lui Kovesi
De Neptun TV 19 martie 2018

Fostul deputat Sebastian Ghiță a declarat azi, într-un interviu pentru Evenimentul Zilei, că fostul prim-adjunct al directorului SRI, Florian Coldea, era protectorul procurorului-șef al DNA, Laura Codruța Kovesi și că, deși SRI ajuta mai multe Parchete, DNA primea mai mult sprijin.

Noi acuzații împotriva procurorilor DNA
De Antonia Maer 8 martie 2018

O nouă înregistrare scandaloasă din sediul DNA a fost făcută publică seara trecută. De această dată este vorba de o filmare în care fosta șefă a Autorității Electorale Permanente, Ana Maria Pătru, plânge în timp ce semnează o declarație ce i-ar fi fost redactată de procurori. În respectiva declarație recunoștea toate învinuirile aduse de procurori, sub amenințarea că în caz contrar urma să înfunde pușcăria. Mai mult, aceasta era asistată de un avocat plătit chiar de către cea care a denunțat-o și care i-ar fi fost recomandat de procurorii DNA.

România 3.0: Dreptate până la capăt, pentru toți. Dumbravă la brutărie!

Au trecut deja trei luni de la audierea lui Dumbravă în Comisia SRI și de la devoalarea abuzurilor în care a fost implicat. Au trecut trei luni de când Parlamentul României a cerut declasificarea audierii și demiterea lui Dumbravă.

România 3.0: Terorism judiciar!

Site-ul luju.ro a scos ieri la iveală o probă a terorismului judiciar. O probă că PFA Kovesi are nevoie de o condamnare împotriva Antena 3 pentru a susține manipularea cu “festivalul inculpaților”.

Companie belgiană în negocieri cu Rompetrol, condamnată în Elveția pentru corupție!

Potrivit România Liberă, justiția elvețiană a condamnat DEME pentru corupție într-un caz de contracte gigantice cu Nigeria.

Daniel Dragomir: DNA nu avea temei juridic pentru datele Agenției de Cadastru. Legea nu era în vigoare
De Neptun TV 1 martie 2018

Daniel Dragomir susține că DNA nu avea temei juridic pentru a accesa baza de date a Agenției de Cadastru, pentru că, în 2013, când Direcția a semnat protocol cu Agenția de Cadastru, nu era în vigoare articolul din Codul de Procedură Penală invocat de procurorii DNA.

Daniel Dragomir: 'DNA a avut acces direct, fără mandat, la toate datele personale și documentele notariale ale românilor începând cu anul 2013'

Începând din anul 2013, chiar după numirea sa, Kovesi a încheiat și semnat personal un Protocol cu Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

FLUX24: Șefa DNA a mințit la CSM! Prinsă la CEDO cu un caz șocant. TORTURĂ
De Neptun TV 27 februarie 2018

Procurorul șef al DNA, Laura Kovesi, a declarat azi, în cadrul ședinței CSM, că nu există nicio condamnare la CEDO în dosare instrumentate de DNA după anul 2013 și nu i se poate imputa acest motiv în propunerea MJ de revocare din funcție, scriu jurnaliștii de la flux24.ro.

Ministerul Justiției a publicat raportul privind DNA - documentul conține discursul lui Toader și 11 anexe!
De Neptun TV 23 februarie 2018

Ministerul Justiției a publicat, azi, raportul privind activitatea conducerii DNA, acesta conținând discursul lui Tudorel Toader de joi seara, când a prezentat motivele pentru care solicită revocarea Laurei Codruța Kovesi. Documentul conține și 11 anexe, decizii ale unor instituții și regulamente

Ministrul Justiției a cerut revocarea din funcție a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi!
De Neptun TV 22 februarie 2018

Ministrul Justiției Tudorel Toader a anunțat că raportul managerial de la DNA presupune activitatea Laurei Codruța Kovesi timp de un an, din februarie 2017 și până în februarie 2018.