joi, 18 iulie 2019

Comisia de la Poarta Albă, schimbată chiar în ziua în care trebuia să decidă eliberarea lui Nicușor Constantinescu

Comisia de la Poarta Albă, schimbată chiar în ziua în care trebuia să decidă eliberarea lui Nicușor Constantinescu

Decizii suspecte la Penitenciarul Poarta Albă. După ce și-a ispășit două treimi din pedeapsă, așteptând eliberarea condiționată, fostul preșdinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit o lovitură dură. Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată chiar în ziua în care fostul politician avea evaluarea pentru eliberare.

Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată radical AZI, când eu am avut evaluarea pentru eliberare. Statul paralel a numit un alt judecător în comisie, loial și supus ordinelor securiste! Am primit 5 luni amânare deoarece doamna judecător a apreciat, cunoscându-mă de câteva minute, că pe parcursul perioadei de detenție am avut o atitudine oscilantă și m-a catalogat drept a fi un pericol social. Am mentionat in fata comisie ca sunt GRAV bolnav si pentru a mă trata corespunzător trebuie să fiu pus in libertate, insa doamna judecător nu a tinut cont de acest lucru. Am făcut deja contestație la Judecătoria Medgidia. Asta este ,,justiția” în România anului 2019, cea care încalcă drepturile omului și trimite către instanța superioară propuneri de liberare pentru criminali periculoși,dar pentru persoane condamnate ILEGAL de către binomul SRI-DNA pentru presupuse infracțiuni de serviciu amână cu 5 luni (până la noi ordine) liberarea!”, a scris Nicusor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

Comenteaza aceasta stire

Klaus Iohannis nu intră în cursa pentru președinția Consiliului European: Vreau să rămân președintele României
De Mediafax 29 iunie 2019

Președintele Klaus Iohannis a primit cea mai înaltă distincție a Forumului Democrat al Germanilor din România pentru modul în care a condus FDGR ca președinte și pentru modul în care a condus Sibiul ca primar 13 ani.

Congresul extraordinar al PSD: Social-democrații își aleg noua conducere a partidului
De Neptun TV 29 iunie 2019

Chestionată dacă are un favorit, o persoană cu care ar lucra mai bine, în cazul în care va fi aleasă șa șefia PSD, Viorica Dăncilă a replicat că are încredere că vor fi aleși colegii și colegele care se bucură de credibilitate și care vor putea contribui la succesul alegerilor următoare.