duminică, 20 ianuarie 2019

Comisia de la Poarta Albă, schimbată chiar în ziua în care trebuia să decidă eliberarea lui Nicușor Constantinescu

Comisia de la Poarta Albă, schimbată chiar în ziua în care trebuia să decidă eliberarea lui Nicușor Constantinescu

Decizii suspecte la Penitenciarul Poarta Albă. După ce și-a ispășit două treimi din pedeapsă, așteptând eliberarea condiționată, fostul preșdinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit o lovitură dură. Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată chiar în ziua în care fostul politician avea evaluarea pentru eliberare.

Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată radical AZI, când eu am avut evaluarea pentru eliberare. Statul paralel a numit un alt judecător în comisie, loial și supus ordinelor securiste! Am primit 5 luni amânare deoarece doamna judecător a apreciat, cunoscându-mă de câteva minute, că pe parcursul perioadei de detenție am avut o atitudine oscilantă și m-a catalogat drept a fi un pericol social. Am mentionat in fata comisie ca sunt GRAV bolnav si pentru a mă trata corespunzător trebuie să fiu pus in libertate, insa doamna judecător nu a tinut cont de acest lucru. Am făcut deja contestație la Judecătoria Medgidia. Asta este ,,justiția” în România anului 2019, cea care încalcă drepturile omului și trimite către instanța superioară propuneri de liberare pentru criminali periculoși,dar pentru persoane condamnate ILEGAL de către binomul SRI-DNA pentru presupuse infracțiuni de serviciu amână cu 5 luni (până la noi ordine) liberarea!”, a scris Nicusor Constantinescu pe pagina sa de Facebook. 

Comenteaza aceasta stire

Ce se întâmpla în 2019 cu pensiile și recalcularea acestora
De Neptun TV 6 ianuarie 2019

Totodată, Marius Budăi spune că tuturor persoanele care se încadrează în lege, și nu au avut punctaj la grupe, le vor fi recalculate pensiile.

Comisia de la Poarta Albă, schimbată chiar în ziua în care trebuia să decidă eliberarea lui Nicușor Constantinescu
De Neptun TV 4 ianuarie 2019

Comisa de liberare condiționată de la Penitenciarul Poarta Albă a fost schimbată chiar în ziua în care fostul politician avea evaluarea pentru eliberare.

Mihaela Triculescu, noul președinte al ANAF
De Neptun TV 3 ianuarie 2019

Decizia de numire intră în vigoare la publicarea în Monitorul Oficial.

România preia de la 1 ianuarie 2019 președinția Consiliului UE. Care sunt principalele atribuții
De Mediafax 31 decembrie 2018

La 12 ani de la aderarea sa la Uniunea Europeană, România va prelua, începând cu 1 ianuarie 2019, pentru șase luni, responsabilitatea Președinției Consiliul Uniunii Europene.

Corespondent New York Times: Pe fondul disputelor cu Bruxellesul, România va conduce UE într-un moment crucial
De Neptun TV 31 decembrie 2018

"Guvernul de stânga a trecut în mod incisiv la eforturi de limitare a independenței justiției - generând proteste de stradă și crize politice -, iar acum analizează posibilitatea adoptării unui decret prin care să le ofere amnistie persoanelor condamnate pentru corupție", subliniază Kit Gillet.