vineri, 23 august 2019

Comisarii Gărzii Financiare au descins în piețele constănțene

Nu trece o zi fără ca angajații Gărzii Financiare să nu facă valuri printre comercianți. Nici ziua de astăzi nu a făcut excepție, iar comisarii s-au luptat cu “marea fraudă” în piețele constănțene. Vânzătorii de legume fructe au fost verificați în amănunt, doar, doar s-o ivi marele evazionist. Chiar și așa peștele cel mare nu s-a arătat, dar comisarii spun că-l vor căuta zilnic mai ales că acum riscă să fie desființați.

 

Gata cu evaziunea din sectorul legume fructe, par să-și fi spus comisarii Gărzii financiare, dar și polițiștii care i-au luat la bani mărunți pe comercianții din toate piețele constănțene. Cine nu a dat bon a avut de suferit. Comisarii s-au arătat neîndurători cu micii comercianți de legume fructe.

Micii afaceriștii se plâng că abia se descurcă și că mai mult pierd decât câștigă.

Cei mai mulți comercianți le-au dovedit comisarilor că marea fraudă nu este în piețe și puținele venituri sunt înregistrate aici,  corespunzător.

Acțiunile comisarilor din ultima vreme au menirea să arate eficiența Gărzii Financiare, după ce în urmă cu câteva zile guvernanții au anunțat că vor desființa instituția. De atunci controalele la Constanța, dar și în țară s-au ținut lanț. 

Comenteaza aceasta stire