luni, 24 septembrie 2018

COMISARUL.RO. Ofițerii acoperiți ai SRI se plimbă liberi prin politică, alături de finul lui Coldea

COMISARUL.RO. Ofițerii acoperiți ai SRI se plimbă liberi prin politică, alături de finul lui Coldea

Jurnaliștii de la Comisarul.ro revin cu amănunte în ceea ce privește ofițerii acoperiți infiltrați de serviciile secrete în diverse ramuri din societatea civilă.

Sub titlul Ofițerii acoperiți ai SRI se plimbă liber prin POLITICĂ alături de finul lui COLDEA!, ec. Adrian Radu oferă o serie de date referitoare atât la nume importante din fosta sau actuala clasă politică, dar și la așa-numitele cluburi de reflecție - unele în care expunerile sunt limitate la 5 minute de persoană, invitațiile sunt confidențiale iar accesul cu telefoanele și camerele foto este strict interzis.

'Pentru a descoperi ofiterii activi - acoperiti ai SRI cititorii si jurnalistii de investigatii ar trebui sa  verifice cine sunt aceste persoane si ce rol au dansii in societatea civila si in ce relatie (colaborare, sprijin etc.) se afla cu institutii de securitate nationala, respectiv cu SRI, avand in vedere urmatoarele:

 

- Bogdan Gavrila se prezinta printre altele ca fiind reprezentant/persoana al unui “grup de reflectie”…

 

Interesant este ca acest “grup informal si discret de reflectie” (oare nici o persoana de contact la un” grup informal” denumit Club Romania - conform doc anexat si care a fost trimis ministrului Valerian Vreme in 2011), cu un sediu de “lucru” aflat in cadrul Bibliotecii Nationale Universitare, care este condusa de contorversata Mireille Radoi, fost cadru SRI si care a plecat din aceasta institutie dupa un “scandal”, dar care se afla in apropierea multor persoane din cadrul serviciilor secrete din Romania. Aceasta persoana a fost, in 2010, director in cadrul CERT_Ro, entitate in subordinea MSI, cand ministru era Valerian Vreme, iar consilier al sau era cu totul intamplator Victor Vevera, care, ulterior a inlocuit-o pe Mireille Radoi in functia de director general CERT-RO. Oare Victor Vevera ce consiliere a oferit ministrului Vreme in afacerea Microsoft, in care ministrul este acuzat alaturi de ministrul educatiei pentru afectarea intereselor financiar-economice ale statului etc. VEVERA Paul Adrian-Victor in 2011 a primit gradul de locotenent colonel in rezerva, fiind avansat de la gradul de caporal. Foarte interesant acest mod de inaintare in grad si pentru ce merite deoasebite…

 

Nici o institutie a statului in drept nu a verificat pana acum ce fac membrii reuniti ai acestui club din care face parte ca organizator Bogdan Gavrila dar sprijinit si de Vevera si Mireille Radoi!  Se regasesc in mod ciudat si alte nume asociate dupa cum se precizeaza http://www.clubromania.org, in cadrul lansarii unei carti „7 teme fundamentale pentru România”, sub coordonarea lui Dan Dungaciu, Vasile Iuga și Marius Stoian, cu un „Cuvânt înainte” semnat de George Cristian Maior. Daca verificati contributorii constatati si nume interesante cum ar fi col Florin Cosmoiu director CN CyberInt SRI despre care se cunoaste ca a fost si comisar sef in MAI 2010 -2013, col (r) Ionel Nitu" fost" cadru SRI si fin al lui Coldea, Bogdan Gavrilă (coordonator secțiune) etc', se arată în articolul de pe Comisarul.ro.

Articol integral aici: Ofiterii acoperiti ai SRI se plimba liber prin POLITICA alaturi de finul lui COLDEA!

Comenteaza aceasta stire

Ordonanța de urgență a Guvernului cu privire la rectificarea bugetului de stat - publicată în Monitorul Oficial
De Neptun TV 7 septembrie 2018

Potrivit acestuia, veniturile bugetului general consolidat se majorează cu 8,8 miliarde de lei, în timp ce cheltuielile cresc cu 9,9 miliarde de lei.