vineri, 20 octombrie 2017

Concert CONNECT-R, expoziție de mașini retro americane și SkirtBike la City Park Mall

Concert CONNECT-R, expoziție de mașini retro americane și SkirtBike la City Park Mall

Agenda sfârșitului de săptămână se anunță dinamică la City Park Mall, cu evenimente pe două și patru roți: SkirtBike Constanța, cel mai chic eveniment al verii și Retro American Muscle Cars, expoziție găzduită în parcarea centrului comercial.

Nu vor lipsi nici hit-urile verii: Game World și Retro Mobil Romania organizează un concert spectaculos al artistului CONNECT-R.

SkirtBike, tur estival pentru bicicliste

Aflat la a cincea ediție în Constanța, evenimentul SkirtBike le redă femeilor curajul de a pedala în oraș, în ținute feminine. Iubitoarele mersului pe două roți sunt invitate să se întâlnească sâmbătă, 17 iunie, la ora 11:00, în zona cafenelei Starbucks de la City Park Mall, pentru a socializa și a porni apoi împreună pe traseul SkirtBike. Tema pregătită de organizatori pentru anul acesta este #Sailorette, așa că dungile și accesoriile specifice vor fi nelipsite din vestimentația participantelor.Stiliștii se vor ocupa de look-ul biciclistelor, iar blogger-ul de fashion, Gabriela Atanasov, va premia cele mai inspirate ținute.

Paricipantele SkirtBike vor lua startul de la ora 13.00 din parcarea City Park Mall și vor pedala în ritm lejer pe un traseu de aproximativ 10 km: Bd Lăpușneanu – Bd Mamaia - Bd Tomis - Str. Traian - Piața Ovidiu – Str. Arhiepiscopiei – Str. Elisabeta - Valea Portului - Salon Nautic - Portul Tomis. Pentru a se înscrie și pentru a primi kit-ul SkirtBike, participantele trebuie să completeze formularul pus la dispoziție de organizatori. Biciclistele vor fi așteptate pe plaja Modern cu o petrecere.

Mașinile de epocă, în centrul atenției

Pasionații și posesorii de mașini de epocă americane își dau întâlnire la City Park Mall, pe 17 și 18 iunie. În acest weekend, modelele cele mai cunoscute de „muscle cars” vor fi prezentate în parcarea din zona Lacului Tăbăcariei și vor putea fi admirate în intervalul orar 10:00 – 20:00.

Publicul va avea intrarea liberă și va putea admira mașini ca Dodge Charger, Chevrolet El Camino, Ford Mustang și multe alte modele care au născut adevărate pasiuni în lumea întreagă. În total vor fi expuse aproape 100 de modele deosebite, cu o istorie demnă de descoperit.

Cele mai impresionante exemplare vor fi premiate de un juriu din care fac parte campionul mondial la skandenberg, Ion Oncescu, jurnalista Liliana Levinta, actorul de comedie Florin Petrescu – Axinte și cântăreața Annes. Festivitatea de premiere va avea loc duminica 18 iunie de la ora 14:00.

Concert CONNECT-R

În cadrul aceluiași eveniment, la City Park Mall se vor auzi live și hit-urile lui CONNECT-R, sâmbătă, 17 iunie, începând cu ora 18.45. Artistul va urca pe o scenă gigant, amenajată pe un camion. Intrarea la concert va fi liberă.

Mai multe despre traseul SkirtBike, dar și despre evenimentele organizate pe 17 – 18 iunie la City Park Mall Constanța, puteți afla pe pagina de Facebook a centrului comercial și pe site-ul www.city-park.ro.

Comenteaza aceasta stire

Peste 80% din locuințele din România nu sunt asigurate!
De Neptun TV 9 octombrie 2017

Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Pool-ul de Asigurare Împotriva Dezastrelor Naturale S.A. (PAID) organizează, în perioada 9 – 13 octombrie 2017, la nivel național, o campanie de conștientizare a populației cu privire la importanța asigurării obligatorii a locuințelor.

NEPTUN TV angajează CAMERAMAN / OPERATOR VIDEO la Constanța!
De Neptun TV 29 septembrie 2017

Vrei să lucrezi într-o televiziune națională? Acum ai ocazia să te alături echipei Neptun TV! Televiziunea de la mare angajează cameraman / operator imagine.

Ziua Internațională a Cafelei: secretele din spatele boabelor aromate
De Roxana Glăvan 29 septembrie 2017

Dimineața, la prânz ori după-amiază, cafeaua este un obicei la români. Nu însă unul la fel de des întâlnit ca în rândul nordicilor Bem în medie o ceașcă pe zi, spre deosebire de norvegieni sau danezi care bifează chiar și câte 4-5. Noi vrem să credem însă că am ales-o pe cea mai bună, așa că vă invităm să descoperiți în materialul următor secretele din spatele boabelor, astăzi, de Ziua Internațională a Cafelei.

Bloggerul Tily Niculae își lansează cartea „Rețete sofisticate“ la City Park Mall Constanța
De Neptun TV 29 septembrie 2017

Tily Niculae, unul dintre cei mai îndrăgiți bloggeri de parenting din România, vine la City Park Mall Constanța pentru a prezenta cartea „Rețete sofisticate“. Evenimentul de lansare va avea loc duminică, 1 octombrie, începând cu ora 11:00 și cuprinde activități dedicate părinților, dar mai ales celor mici.

În această seară este ECHINOCȚIUL DE TOAMNĂ: ziua, egală cu noaptea pe tot Pământul
De Neptun TV 22 septembrie 2017

Echinocțiul de toamnă 2017 are loc în această seară, la ora 23.02. Echinocțiul (numit și echinox) este momentul când ziua și noaptea sunt egale în orice loc de pe Pământ, datorită faptului că Soarele, în mișcarea sa aparentă pe cer, se află exact pe ecuatorul ceresc.

IMAGINI EMOȚIONANTE! Un cățeluș și-a așteptat ore în șir stăpânul în fața spitalului - VIDEO
De Antonia Maer 22 septembrie 2017

Dovada de iubire dată de o cățelușă pentru stăpânul ei face înconjurul României. Micuța Pappy a stat ore în șir în fața ușii Spitalului „Sfântul Spiridon” din Iași, îngrijorată de soarta stăpânului ei, adus cu ambulanța. Deși în imagini se vede că era speriată de ușile automate și de zecile de oameni care treceau pe lângă ea, cățelușa nu s-a descurajat. În cele din urmă, înduioșate de devotamentul său, cadrele medicale au lăsat-o să-și viziteze stăpânul.

A început cel mai tare turneu de gaming, la City Park Mall Constanța!
De Neptun TV 21 septembrie 2017

Mâine este rândul pasionaților de FIFA să-și testeze abilitățile. Invitat special este Ovidiu "Ovvy" Pătrașcu, campion european și vicecampion mondial.

Ce mai reclamă românii la OPC: vânzătoarea face ochi dulci bărbaților; înlocuirea prepelițelor și păpuși cu vocabular obscen
De Neptun TV 21 septembrie 2017

O femeie a reclamat la Comisariatul pentru Protecția Consumatorului Bacău că angajata unui magazin ”face ochi dulci” bărbaților, inclusiv soțului ei. O altă reclamație inedită a venit din partea unui bărbat, care a solicitat înlocuirea unor prepelițe.