duminică, 16 iunie 2019

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!

City Park Mall te provoacă să împodobești bradul virtual, ca să găsești premiile ascunse!

Nu mai e mult până la Crăciun și deja simțim atmosfera relaxată a sărbătorilor peste tot. Ciocolată caldă cu marshmellows, colinde, goana după cadoul perfect și petreceri peste petreceri alături de cei apropiați - iată de ce luna decembrie este cea mai frumoasă din tot anul!

În preajma Sărbătorilor de iarnă, City Park Mall îți aduce un nou motiv de bucurie! Până pe 20 decembrie, clienții care vor împodobi bradul virtual au șansa să câștige premii atractive!

Organizatorii au pregătit premii instant - brăduți artificiali de Crăciun oferițde hypermarketul Cora, set de produse cosmetice de la Marionnaud, seturi cadou – Parfums de Provence, dar și premii săptămânale: brățară de aur – B&B Collection, scanner Handyscan, selfie stick Myria – Altex. 

Așadar, INTRĂ ÎN JOC, împodobește bradul norocos și câștigă super premii! Accesează contul tău City Park Mall (sau creează-ți un cont într-un minut), joacă-te, adună cel mai mare punctaj și câștigă cele mai tari cadouri de Crăciun!

Comenteaza aceasta stire

Deputatul George Vișan, despre situația din Republica Moldova: 'Politicienii români s-au raportat la Republica Moldova ca la un trend'
De Neptun TV 12 iunie 2019

Deputatul George Vișan a făcut o declarație politica în legătură cu recenta situație din Republica Moldova.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu îi cere ministrului Transporturilor măsuri privind asigurarea funcționalității serviciilor RADIONAV!
De Neptun TV 12 iunie 2019

În ședința Senatului din 11 iunie a.c senatorul Ștefan Mihu a adresat o interpelare Ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc

'Pașapoarte de parc' oferite cu prilejul Zilei Europene a Parcurilor de către elevii Colegiului Național Pedagogic 'Constantin Brătescu’'
De Neptun TV 29 mai 2019

Europa sărbătorește Parcul în fiecare an, la data de 24 mai. În acest context, elevii claselor a V-a si a IX-a din Colegiul Național Pedagogic ,,Constantin Brătescu’’ au desfășurat acțiuni de informare a publicului asupra regulilor de comportament în parcuri.