joi, 18 aprilie 2019

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!

CONCURS CITY PARK MALL. Împodobește Bradul Norocos și câștigă super premii!

City Park Mall te provoacă să împodobești bradul virtual, ca să găsești premiile ascunse!

Nu mai e mult până la Crăciun și deja simțim atmosfera relaxată a sărbătorilor peste tot. Ciocolată caldă cu marshmellows, colinde, goana după cadoul perfect și petreceri peste petreceri alături de cei apropiați - iată de ce luna decembrie este cea mai frumoasă din tot anul!

În preajma Sărbătorilor de iarnă, City Park Mall îți aduce un nou motiv de bucurie! Până pe 20 decembrie, clienții care vor împodobi bradul virtual au șansa să câștige premii atractive!

Organizatorii au pregătit premii instant - brăduți artificiali de Crăciun oferițde hypermarketul Cora, set de produse cosmetice de la Marionnaud, seturi cadou – Parfums de Provence, dar și premii săptămânale: brățară de aur – B&B Collection, scanner Handyscan, selfie stick Myria – Altex. 

Așadar, INTRĂ ÎN JOC, împodobește bradul norocos și câștigă super premii! Accesează contul tău City Park Mall (sau creează-ți un cont într-un minut), joacă-te, adună cel mai mare punctaj și câștigă cele mai tari cadouri de Crăciun!

Comenteaza aceasta stire

Senatorul Ștefan Mihu și deputatul George Vișan, întâlnire cu membri ai Sindicatului Cadrelor Militare Disponibilizate Filiala Constanța
De Neptun TV 6 aprilie 2019

Principalele teme abordate sunt legate de nemulțumirile cadrelor militare disponibilizate, legate de reglementările privind pensiile, respectiv Legea nr. 223/2015 a rezerviștilor militari și cele ulterioare - OUG nr. 57/2015, OUG nr. 59/2017 și mai recent OUG nr. 114/2018.

Deputatul constănțean George Vișan, prezent la Adunarea Parlamentară a Cooperarii Economice a Mării Negre de la Istanbul
De Neptun TV 2 aprilie 2019

Deputatul constănțean a luat cuvântul în cadrul întâlnirii și a punctat în discursul său câteva dintre obiectivele țării noastre pentru dezvoltarea și maximizarea potențialului oferit de regiunea Mării Negre.

Senatorul constănțean Ștefan Mihu, interpelare către premierul Viorica Dăncilă în legătură cu fenomenul mamelor minore din România
De Neptun TV 26 martie 2019

Obiectul interpelării îl reprezintă dimensiunile alarmante ale fenomenului mamelor minore din România.

În pofida detractorilor, la jumătatea mandatului Președinția României la Consiliul UE este un succes!
De Neptun TV 22 martie 2019

După nici trei luni de mandat la Președinția Consiliului UE, România a reușit finalizarea negocierilor pentru 82 de dosare legislative cu impact major asupra vieții cetățenilor europeni.