vineri, 23 august 2019

Condiții încălcate

Un judecător al Curții Supreme din Los Angeles a emis un nou mandat de arestare pe numele lui Lindsay Lohan, pe motiv că aceasta nu s-a supus condițiilor impuse de instanță în luna mai. În urmă cu două săptămâni, Lohan a fost obligată să poarte o brățară care îi măsoară din jumătate în jumătate de oră gradul de alcoolemie din sânge. Duminică noapte, însă, la gala MTV Movie Awards, la care a participat actrița, dispozitivul a început să transmită semnale luminoase și auditive. În urma unei audieri de urgență, judecătorul a decis că semnalele de alarmă emise de brățara de monitorizare reprezintă o violare a termenilor regimului de eliberare condiționată. Magistratul american a stabilit o nouă cauțiune, în valoare de 200 de mii de dolari, dar și o nouă audiere în acest caz, care va avea loc pe 6 iulie. Lohan neagă, însă, acuzațiile. Totuși, mai multe persoane susțin că au văzut-o consumând alcool la petrecerea ce a urmat galei MTV Movie Awards.

Acesta este cel de-al doilea mandat de arestare emis pe numele actriței Lindsay Lohan în ultima lună, după ce ea a lipsit de la audierea programată pe 20 mai. Lohan a susținut că pașaportul i-a fost furat în timpul Festivalului de Film de la Cannes și că a fost reținută astfel fără voia ei în Europa. Toate aceste pedepse i se trag actriței de la faptul că în 2007 a condus sub influența alcoolului și a drogurilor.

Fost star Disney, Lindsay Lohan a fost condamnată în august 2007 la o zi de închisoare - din care a efectuat doar 84 de minute - și la zece ore de muncă în folosul comunității. De asemenea, actrița se află sub supraveghere judiciară până la sfârșitul acestui an.

 

Comenteaza aceasta stire