duminică, 21 iulie 2019

Confuzie fatală la Spitalul Județean Constanța! Familia unui bolnav a fost anunțată că bărbatul a murit, deși acesta este viu - VIDEO

Situaţie incredibilă la Constanţa! O familie a fost anunţată, din greşeală, că ruda lor internată la Spitalul Judeţean a murit. Oamenii au cumpărat sicriu şi cele necesare pentru înmormântare, ba chiar au scos şi certificatul de deces. Abia la casa mortuară rudele au văzut că jelesc o persoană străină. Eroarea a fost provocată de o asistentă care a încurcat fişele pacienţilor.

Prin momente de groază au trecut fiicele lui Nicolae Mincu, din Constanța. Femeile fuseseră anunțate că tatăl lor, de 87 de ani, a murit, vineri seara, în Secția Medicală a Spitalului Județean Constanța, din cauza problemelor pulmonare.

În stare de șoc, rudele au mers la spital pentru a cere explicații. S-au dus direct în salonul în care știau că a fost internat, unde bărbatul se afla în stare gravă, dar viu. Conducerea spitalului a anunțat că eroarea a apărut din cauza unei asistente, care a încurcat fișele medicale ale celor doi pacienți, care se aflau în același salon și primeau același tratament.

Tatăl femeii este acum internat în secția de Terapie Intensivă. În documente, bărbatul figurează ca fiind decedat.

Familia bărbatului își dorește ca cei vinovați să plătească pentru nepăsarea cu care au tratat pacienții și are de gând să dea spitalul în judecată.

Comenteaza aceasta stire