sîmbătă, 24 august 2019

CONSTANȚA. INCENDIU la City Park Mall!

CONSTANȚA. INCENDIU la City Park Mall!

Pompierii constănțeni au fost solicitați să intervină luni pentru stingerea unui incendiu la centru comercial din municipiul Constanța.

Potrivit reprezentanților ISU Constanța, până la această oră au fost evacuate aproximativ 100 de persoane.

”Aproximativ 100 de persoane au fost evacuate până în momentul acesta și continuă evacuarea. Incendiul a izbucnit în zona de fast food”, au spus reprezentanții ISU Constanța.

Potrivit pompierilor, incendiul din cel mai mare mall din Constanța a izbucnit în zona restaurantelor, fiind constatat la hornurile de evacuare a fumului.

De asemenea, un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță a ajuns la fața locului pentru a acorda îngrijiri în caz de nevoie, dar până la ora transmiterii acestei știri nu a fost semnalată nicio persoană rănită.

Totodată, și polițiștii din cadrul secțiilor 1 și 2 Poliție și cei ai Serviciului Rutier au mers la locul incendiului, pentru asigurarea evacuării căilor de acces și dirijarea traficului rutier.

Incendiul a izbucnit la același mall în care au mai fost semnalate incidente, bucăți de tavan prăbușindu-se, în două rânduri, în ultimele luni.

Comenteaza aceasta stire