vineri, 19 iulie 2019

CONSTANȚA a scăpat de codul galben de ploi: ce anunță meteorologii pentru următoarele zile!

CONSTANȚA a scăpat de codul galben de ploi: ce anunță meteorologii pentru următoarele zile!

Constanța a ieșit de sub avertizarea de cod galben de furtuni și vijelii, iar meteorologii anunță că vremea se va încălzi din nou în următoarele zile.  

În prognoza meteo dată publicității de Administrația Națională de Meteorologie (ANM) pentru intervalul 27 iunie - 10 iulie, se arată că în primele zile temperaturile maxime vor scădea ușor și vor ajunge pe 29 iunie la o medie în jurul valorii de 28 de grade. Ulterior maximele termice vor crește, spre medii de 30 de grade, valori care se vor menține până la sfârșitul intervalului și vor caracteriza o vreme călduroasă.

Temperaturile minime nu vor avea variații semnificative și se vor situa în jurul valorii de 20 de
grade. Averse locale se vor semnala în 28 și 29 iunie și în jurul datei de 2 iulie. În restul intervalului
probabilitatea pentru ploi de scurtă durată va fi redusă.

Astăzi, vremea va fi în general instabilă și se va răci, cu un cer temporar noros. Temporar vor fi averse și descărcări electrice, în timp ce vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări asociate averselor ce pot lua aspect de vijelie. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24-25 de grade.

Mâine, vremea va începe să se încălzească, maximele urcând până la 28-31 de grade. Cerul va fi temporare noros, în timp ce vântul va sufla slab și moderat. Pe parcursul nopții, se vor înregistra 18-23 de grade.

Vineri, prima zi de iulie, aduce vreme caldă, cu temperaturi ce pot urca până la 33 de grade, pe timpul zilei. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Pe parcursul nopții, sunt prognozate 19-24 de grade.

 

Ar putea sa va intereseze:

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. După caniculă vin PLOILE - cod GALBEN de vijelii până la ora 23.00! Care sunt județele afectate
De Neptun TV 2 iulie 2019

În Sudul României, miercuri după-amiaza, va persista vremea călduroasă, izolat caniculară în Lunca Dunării și disconfortul termic se va menține accentuat.

O NOUĂ ALERTĂ METEO! Cod portocaliu de vijelii, grindină și ploi torențiale în 25 de județe din țară! CONSTANȚA, sub COD GALBEN!
De Neptun TV 27 iunie 2019

Avertizarea Cod portocaliu intră în vigoare joi, la ora 13.00, și este valabilă până vineri, la ora 1.00.

ALERTĂ METEO. Noi coduri portocalii și galbene - ploi, grindină și vijelii în mai multe zone!
De Neptun TV 22 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă, îndeosebi în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.

ALERTĂ ANM: Cod galben de ploi torențiale, grindină și vijelii în 34 de județe
De Neptun TV 21 iunie 2019

Vremea va fi călduroasă cu precădere în sudul și estul țării, unde în orele amiezii disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități.