joi, 22 august 2019

CONSTANȚA. Accident cumplit în această dimineață provocat de un șofer fără permis - un tânăr a murit!

CONSTANȚA. Accident cumplit în această dimineață provocat de un șofer fără permis - un tânăr a murit!

Accidentul rutier s-a produs miercuri, 17 octombrie, în jurul orei 2.00. Victima decedată se afla pe scaunul din dreapta al șoferului.

Miercuri, 17 octombrie, în jurul orei 02.00, „un bărbat, în vârstă de 28 de ani, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, a condus un autoturism pe DN 39, dinspre Constanța către Mangalia și, ajungând în zona kilometrului 37- pod Neptun, pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul direcției către dreapta, intrând în coliziune cu mai mulți copaci de pe marginea drumului”, transmite IPJ Constanța.

Ulterior, autoturismul a revenit pe partea carosabilă și s-a răsturnat. În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto și a pasagerului de pe locul dreapta față, un bărbat, cu identitate necunoscută. Ajunși la fața locului, medicii Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, au găsit o victimă în comă, cu traumatism cranian (pasagerul) și cealalta victima conștientă (șoferul), cu traumatism cranio-cerebral și de coloană cervicală.

Ambii au fost transportați la Spitalul Județean Constanța. În urmă cu puțin timp, pacientul aflat în comă a decedat. Este vorba despre un tânăr cu vârsta cuprinsă între 25 și 30 de ani a cărui identitate urmează să fie stabilită de polițiști.

Comenteaza aceasta stire