miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Apel disperat pentru salvarea unui tânăr de 19 ani, măcinat de o boală cumplită - Andrei are nevoie de ajutor pentru a trăi!

CONSTANȚA. Apel disperat pentru salvarea unui tânăr de 19 ani, măcinat de o boală cumplită - Andrei are nevoie de ajutor pentru a trăi!

Clipe de coșmar pentru familia unui tânăr de doar 19 ani, din Constanța. Andrei a fost depistat cu o boală gravă, iar pentru a putea supraviețui are nevoie de ajutorul oamenilor cu suflet mare. 50.000 de euro este suma care stă între Andrei și șansa la viață. 

"Andrei are doar 19 ani și in data de 13 Decembrie 2018, in urma unui examen CT facut la Centrul de primiri urgente Constanta, a fost diagnosticat cu tumoare la plamanul drept si metastaza pe pleura. A fost internat de urgenta la Spitalul Judetean Constanta in aceeasi seara, urmand ca in data de 19 Decembrie medicii din Constanta sa-i faca transferul la Spitalul Militar Bucuresti, unde a fost internat 9 zile.

Timp in care i s-a efectuat o interventie chirurgicala pentru prelevarea probelor necesare biopsiei si eliminarea lichidului acumulat la plamani in cantitate de aproximativ 4 litri. In urma rezultatelor biopsiei si a imunohistochimiei s-a constatat ca sufera de cancer timom tip B2 si o alta formalitate mixta in care timp de o luna si o saptamana medicii din Bucuresti nu au ajuns la o concluzie finala.

Medicul oncolog recomandandu-ne un tratament de specialitate (citostatice si radioterapie) si o interventie chirurgicala in Turcia, la Istanbul, spunandu-ne ca in Romania nu are nici o sansa si sansa lui la viata este in Turcia.

Am luat legatura cu reprezentatii clinicii Anadol din Constanta care colaboreaza cu un spital din Istanbul, spunandu-ne ca tratamentul, interventia chirurgicala plus recuperarea ajung la 50,000 Euro.

Va atașez contul bancar al mamei lui Andrei.
Dna Curca Ioana
RO08BRDE370SV30242063700( Ron)
RO04BRDE370SV30242143700(Euro)
Cod Swift BRDEROBU", se arată în postarea publicată pe Facebook.

 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire