duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. Aripi frânte la 26 de ani - Laurențiu a murit nevinovat, în accidentul cumplit de pe DN3!

De Andreea Jîjîie 20:47, 11 aprilie 2018 24920 vizite Social
CONSTANȚA. Aripi frânte la 26 de ani - Laurențiu a murit nevinovat, în accidentul cumplit de pe DN3!

Soartă cruntă pentru Laurențiu C., tânărul care și-a pierdut viața în această după amiază, în cumplitul accident de pe drumul ce leagă Constanța și Valu lui Traian. Laurențiu a fost victima unui șofer inconștient, murind nevinovat, prins într-un carambol.

Tragedia a avut loc în jurul orei 18.00, pe DN 3,km 251+900 în apropierea localității Valu lui Traian. Potrivit polițiștilor, un autoturism marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanța a intrat în coliziune față-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers.

Autoutilitara a intrat în coliziune cu o mașină Dacia Duster ce se deplasa pe sensul opus. În urma impactului violent, șoferul mașinii Duster a fost rănit grav, în timp ce alte două persoane au suferit răni ușoare.

Din păcate, deși medicii au încercat minute în șir să-i salveze viața tânărului, Laurențiu nu a mai putut fi salvat. Pe 14 iulie, ar fi împlinit 26 de ani.

Potrivit ultimelor informații, tânărul ar fi fiul șefului de post din comuna Târgușor, județul Constanța. Părinții lui Laurențiu erau plecați în vacanță. Acum sunt nevoiți să se întoarcă în țară pentru a-și înmormânta fiul.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire