vineri, 23 august 2019

CONSTANȚA. Bătaie de joc la RAR - constănțenii, trimiși la reprezentanța de la Ialomița sau Călărași!

CONSTANȚA. Bătaie de joc la RAR - constănțenii, trimiși la reprezentanța de la Ialomița sau Călărași!

Clienții RAR Constanța sunt trimiși la alte reprezentanțe fără programări, după ce punctul de la Constanța este nefuncțional din data de 9 ianuarie.

Centrul RAR Constanța este nefuncțional din data de 9 ianuarie din cauza unor probleme tehnice, generate de întreruperea alimentării cu curent electric, conform unui comunicat de presă al instituției.

„Incidentul a fost cauzat de cedarea unui cablu subteran de înaltă tensiune, motiv pentru care activitățile RAR nu pot fi prestate. Până la remedierea defecțiunilor, căutam o soluție alternativă rapidă de funcționare. Toți clienții care au programări în acest timp vor fi direcționați către alte reprezentanțe sau reprogramați, în funcție de urgențe, în cel mai scurt timp posibil. Vă mulțumim pentru înțelegere și ne prezentăm scuze pentru inconveniențe, de altfel independente de voința noastră“, se arată în comunicatul de presă trimis presei.

Nici la data de 16 ianuarie problemele nu au fost rezolvate. Constățenii programați astăzi au fost înștiințați verbal de faptul că problemele nu au fost remediate și că să meargă la reprezentanțele RAR din Ialomița și Călărărași, nu și la Tulcea, unde angajații de acolo nu au cum să facă față numărului mare de solicitări. Oamenii sunt nemulțumiți și spun că nu au fost anunțați telefonic de faptul că reprezentanța de la Constanța este nefuncțională și nici nu au fost reprogramați la o data ulterioară sau la alte reprezentanțe.

„Eu, dacă am fost plecat din țară câteva săptămâni și am venit astăzi direct la RAR de unde să știu că au dat ei comunicat? Nu era normal să ne anunțe telefonic? Mai ales că am făcut programare acum o lună, la începutul lunii decembrie?“, spune un constănțean nemulțumit de modul în care au comunicat cei de la RAR Constanța. „Eu am fost azi la RAR Constanța și în curte erau mai mulți oameni în aceeași situație cu mine. Am cerut să vorbim cu directorul, dar ni s-a zis că a plecat de dimineață din sediu. În schimb, un angajat mi-a zis să mă duc la Ialomița că mă ajută cei de acolo. Să-i spun că m-a trimis el. Cum să fac atâta drum fără să am siguranța că voi fi primit? Eu nu îmi permit să pierd încă o zi pe drumuri“, spune omul supărat.

Reprezentanții RAR Constanța se apără spunând că ei și-au făcut datoria și că au anunțat problemele pe site și pe o pagină de socializare, iar cazurile care nu sufereau amânare au fost redirecționate către alte reprezentanțe. Angajații RAR Ialomița spun că reprezentanța lor nu are programări în afara celor din județ și, în cazul în care cei de la centru le-o vor cere, vor putea să mai primească câteva autoturisme, având o singură linie unde pot fi testate autoturismele.

Material preluat de pe adevarul.ro.

Comenteaza aceasta stire