vineri, 23 august 2019

CONSTANȚA. Bilanțul teribilului accident de aseară, produs de un șofer de 20 de ani - un tânăr a murit, o femeie în stare critică! Șoferul, cercetat în libertate!

CONSTANȚA. Bilanțul teribilului accident de aseară, produs de un șofer de 20 de ani - un tânăr a murit, o femeie în stare critică! Șoferul, cercetat în libertate!

Unul dintre cei patru răniți în accidentul de duminică seara din Constanța, unde un șofer a intrat în plin într-un grup de persoane care traversau pe trecere, a murit la spital, în timp ce o altă victimă este în stare critică, au anunțat reprezentanții Spitalului Județean din Constanța.

„Au sosit în cursul serii de ieri (duminică – n.r.) patru victime ale unui accident rutier. Prima victimă a decedat în camera de resuscitare, în ciuda manevrelor care s-au făcut, iar ceilalți trei pacienți sunt internați. O pacientă este în stare gravă, la Terapie Intensivă, intubată și ventilată mecanic. Prezintă multiple fracturi, are traumatisme craniene și traumatisme pulmonare și este în stare critică”, a declarat, luni, directorul medical al Spitalului Clinic Județean de Urgență din Constanța, Bogdan Obada.

Celelalte două victime ale accidentului au suferit răni mai ușoare, starea lor fiind stabilă.

„Mai sunt doi pacienți internați în Ortopedie. Au fracturi de picioare fiecare. Au fost operați în cursul nopții și sunt stabili, conștienți și colaboranți”, a spus Bogdan Obada.

Bărbatul care a murit avea 28 de ani, iar femeia aflată în stare critică are 33 de ani. Ceilalți doi pacienți au 30, respectiv 37 de ani.

Patru persoane au fost rănite, duminică seară, după ce un șofer a intrat în plin într-un grup de persoane care traversau pe marcaj pietonal un bulevard din orașul Constanța.

Potrivit polițiștilor constănțeni, accidentul rutier s-a produs pe fondul neacordării de prioritate. Șoferul vinovat, un tânăr de 20 de ani, este începător, având permis de conducere de mai puțin de un an. El a fost testat și s-a stabilit că nu băuse.

Tânărul a fost audiat de polițiști în cursul nopții, fiind luată decizia de a fi cercetat în continuare în stare de libertate.

Comenteaza aceasta stire