luni, 15 octombrie 2018

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!

Horia Ţuţuianu şi-a anunţat, încă de săptămâna trecută, intenţia de a coordona direct din unităţile medicale sistemul de sănătate constănţean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Judeţean pe care şi l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar şi va fi folosit cel puţin o dată pe săptămână, când şeful CJC vrea să vină neanunţat.

De Roxana Glăvan 20:06, 10 noiembrie 2017 371 vizite Sanatate

Acesta este noul birou al președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu din Spitalul Județean Constanța. După ce în urmă cu câteva zile a cerut să i se amenajeze un spațiu unde să vină și să poată monitoriza activitatea din cea mai mare unitate medicală din Dobrogea, astăzi l-a luat în primire. Acesta este dotat cu strictul necesar: un calculator și un telefon fix. Susține că nu îi trebuie mai mult, pentru că altul este scopul acestui birou.

Horia Țuțuianu i-a rugat pe managerii Spitalului Județean, al celui de Pneumoftiziologie și pe cel al Unității de Asistență Medico-Socială din Agigea să-i prezinte echipa răspunzătoare de coordonarea actului medical. Dorește săptămânal rapoarte, precum și planuri de management pe termen scurt și mediu.

Birouri au fost amenajate și în Spitalul de Pneumoftiziologie și în cel din Agigea. De altfel, chiar înainte de conferință, Horia Țuțuianu a vizitat intrarea în policlinica din fața Spitalului Județean Constanța și a cerut refacerea accesului și montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități. Investiția este una minimă, iar conducerea Spitalului Județean spune că totul va fi gata până la sfârșitul anului.

 

Comenteaza aceasta stire

Cum să scapi de RĂCEALĂ în mod natural cu miere și ghimbir!
De Neptun TV 15 octombrie 2018

Mierea și ghimbirul sunt unul dintre cele mai vechi remedii împotriva diverselor afecțiuni, în special atunci când vine vorba despre răcelile de sezon.

Ministerul Sănătății: 12 cazuri noi de infecție cu West Nile. În ultima săptămână, 2 oameni au murit
De Neptun TV 11 octombrie 2018

Ministerul Sănătății anunță că în ultima săptămână, au fost confirmate două cazuri noi de meningită/meningo-encefalită cu virus West Nille, fiind înregistrate, în total, 268 de cazuri. Până în prezent, 38 de oameni au murit, dintre care doi în ultima săptămână.

Virusul West Nile face noi victime - 6 oameni au murit în ultima săptămână!
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Conform datelor furnizate Ministerului Sănătății de către Centrul Național de Supraveghere și Control a Bolilor Transmisibile, de la începutul lunii mai și până în prezent au fost înregistrate 256 de cazuri de meningite și meningo-encefalite cauzate de infecția cu virus West Nile.

CONSTANȚA. Încă un deces din cauza virusului West Nile!
De Neptun TV 20 septembrie 2018

Nouăsprezece noi cazuri de meningită și meningo-encefalită cu virus West Nile, transmis prin înțepătura de țânțar, au fost confirmate în ultima săptămână, cele mai multe cazuri fiind înregistrate în Capitală. De asemenea, din cauza infecției cu virusul West Nile patru oameni au murit în ultima săptămână.