luni, 25 martie 2019

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!

Horia Ţuţuianu şi-a anunţat, încă de săptămâna trecută, intenţia de a coordona direct din unităţile medicale sistemul de sănătate constănţean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Judeţean pe care şi l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar şi va fi folosit cel puţin o dată pe săptămână, când şeful CJC vrea să vină neanunţat.

De Roxana Glăvan 20:06, 10 noiembrie 2017 372 vizite Sanatate

Acesta este noul birou al președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu din Spitalul Județean Constanța. După ce în urmă cu câteva zile a cerut să i se amenajeze un spațiu unde să vină și să poată monitoriza activitatea din cea mai mare unitate medicală din Dobrogea, astăzi l-a luat în primire. Acesta este dotat cu strictul necesar: un calculator și un telefon fix. Susține că nu îi trebuie mai mult, pentru că altul este scopul acestui birou.

Horia Țuțuianu i-a rugat pe managerii Spitalului Județean, al celui de Pneumoftiziologie și pe cel al Unității de Asistență Medico-Socială din Agigea să-i prezinte echipa răspunzătoare de coordonarea actului medical. Dorește săptămânal rapoarte, precum și planuri de management pe termen scurt și mediu.

Birouri au fost amenajate și în Spitalul de Pneumoftiziologie și în cel din Agigea. De altfel, chiar înainte de conferință, Horia Țuțuianu a vizitat intrarea în policlinica din fața Spitalului Județean Constanța și a cerut refacerea accesului și montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități. Investiția este una minimă, iar conducerea Spitalului Județean spune că totul va fi gata până la sfârșitul anului.

 

Comenteaza aceasta stire

Sorina Pintea: 179 de decese din cauza gripei în acest an; oamenii au început să înțeleagă necesitatea vaccinării
De Neptun TV 20 martie 2019

Potrivit acesteia, activitatea virusului gripal a scăzut în intensitate, în ultimele două săptămâni, însă trebuie ca oamenii să fie precauți în continuare.

Nou scandal privind dezinfectanții din spitale! Produsele, utilizate în peste 30 de spitale din țară
De Mediafax 19 martie 2019

Dezinfectanții pentru spitale care nu îndeplineau standardele corespunzătoare privind distrugerea microbilor au fost utilizați în peste 30 de spitale din țară, a anunțat, marți, ministrul Sănătății, Sorina Pintea.