joi, 18 iulie 2019

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!

Horia Ţuţuianu şi-a anunţat, încă de săptămâna trecută, intenţia de a coordona direct din unităţile medicale sistemul de sănătate constănţean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Judeţean pe care şi l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar şi va fi folosit cel puţin o dată pe săptămână, când şeful CJC vrea să vină neanunţat.

De Roxana Glăvan 20:06, 10 noiembrie 2017 372 vizite Sanatate

Acesta este noul birou al președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu din Spitalul Județean Constanța. După ce în urmă cu câteva zile a cerut să i se amenajeze un spațiu unde să vină și să poată monitoriza activitatea din cea mai mare unitate medicală din Dobrogea, astăzi l-a luat în primire. Acesta este dotat cu strictul necesar: un calculator și un telefon fix. Susține că nu îi trebuie mai mult, pentru că altul este scopul acestui birou.

Horia Țuțuianu i-a rugat pe managerii Spitalului Județean, al celui de Pneumoftiziologie și pe cel al Unității de Asistență Medico-Socială din Agigea să-i prezinte echipa răspunzătoare de coordonarea actului medical. Dorește săptămânal rapoarte, precum și planuri de management pe termen scurt și mediu.

Birouri au fost amenajate și în Spitalul de Pneumoftiziologie și în cel din Agigea. De altfel, chiar înainte de conferință, Horia Țuțuianu a vizitat intrarea în policlinica din fața Spitalului Județean Constanța și a cerut refacerea accesului și montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități. Investiția este una minimă, iar conducerea Spitalului Județean spune că totul va fi gata până la sfârșitul anului.

 

Comenteaza aceasta stire