vineri, 23 februarie 2018

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!

Horia Ţuţuianu şi-a anunţat, încă de săptămâna trecută, intenţia de a coordona direct din unităţile medicale sistemul de sănătate constănţean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Judeţean pe care şi l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar şi va fi folosit cel puţin o dată pe săptămână, când şeful CJC vrea să vină neanunţat.

De Roxana Glăvan 20:06, 10 noiembrie 2017 362 vizite Sanatate

Acesta este noul birou al președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu din Spitalul Județean Constanța. După ce în urmă cu câteva zile a cerut să i se amenajeze un spațiu unde să vină și să poată monitoriza activitatea din cea mai mare unitate medicală din Dobrogea, astăzi l-a luat în primire. Acesta este dotat cu strictul necesar: un calculator și un telefon fix. Susține că nu îi trebuie mai mult, pentru că altul este scopul acestui birou.

Horia Țuțuianu i-a rugat pe managerii Spitalului Județean, al celui de Pneumoftiziologie și pe cel al Unității de Asistență Medico-Socială din Agigea să-i prezinte echipa răspunzătoare de coordonarea actului medical. Dorește săptămânal rapoarte, precum și planuri de management pe termen scurt și mediu.

Birouri au fost amenajate și în Spitalul de Pneumoftiziologie și în cel din Agigea. De altfel, chiar înainte de conferință, Horia Țuțuianu a vizitat intrarea în policlinica din fața Spitalului Județean Constanța și a cerut refacerea accesului și montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități. Investiția este una minimă, iar conducerea Spitalului Județean spune că totul va fi gata până la sfârșitul anului.

 

Comenteaza aceasta stire

Gripa face ravagii la Constanța! Toate spitalele sunt în carantină - o femeie luptă pentru viața sa în Secția de Terapie Intensivă!
De Antonia Maer 15 februarie 2018

Semnal de alarmă din partea medicilor constănțeni. 73 de cazuri de gripă au fost confirmate deja în Constanța, de la începutul sezonului. Cel mai grav caz este al unei femei care luptă pentru viață în Secția de Terapie Intensivă, după ce ar fi contactat virusul gripal. În toate spitalele din Constanța a fost instituită carantina, mai ales că și numărul virozelor respiratorii este în creștere.

CONSTANȚA. Investiții masive în sistemul de sănătate constănțean - Spitalul Județean de Urgență va primi mai multe aparate de ultimă generație!
De Roxana Glăvan 14 februarie 2018

Și Secția de Sterilizare a primit fonduri de la Consiliul Județean Constanța, iar reparații capitale se fac și la Laboratorul de Angiografie. Pe lângă calculatoare, paturi și dotări specifice urgenței, sunt vești și pentru introducerea în circuitul de sănătate a Policlinicii 2. Aceasta va fi repusă în funcțiune pe etape.

ALERTĂ din cauza gripei! Alte opt persoane au murit - numărul deceselor a ajuns la 16!
De Neptun TV 8 februarie 2018

Alte opt persoane au murit, în ultimele zece zile, din cauza virusului gripal, numărul deceselor ajungând la 16.

Ministrul Sănătății: Salariile medicilor vor crește cu cel puțin 70% de la 1 martie!
De Neptun TV 8 februarie 2018

Ministrul Sănătății, Sorina Pintea, a declarat joi că salariile medicilor vor crește cu cel puțin 70% de la 1 martie. Pintea susține că unele salarii vor depăși 4.000 de euro, după indexare.

Numărul virozelor respiratorii crește la Constanța. Ce sfaturi dau specialiștii
De Roxana Glăvan 7 februarie 2018

Atenție în această perioadă pe unde mergeți, cu cine vă întâlniți și ce consumați. Medicii constănțeni ne avertizează că numărul persoanelor cu viroze respiratorii și gripă crește de la o zi la alta.

ROMÂNIA. Gripa a mai făcut două victime - numărul deceselor a ajuns la 10 persoane!
De Neptun TV 7 februarie 2018

Numărul persoanelor care și-au pierdut viața din cauza gripei din România a crescut la zece.

CONSTANȚA. Rețetele 'analfabete', pericol pentru viața pacienților! O mămică nu a putut cumpăra medicamentelele pentru copilul de 2 ani din cauza scrisului urât al doctorului!
De Roxana Glăvan 5 februarie 2018

Chiar dacă trăim în secolul 21, iar calculatorul și tabletele sunt la îndemâna oricui în zilele noastre, există încă medici care prescriu rețete scrise de mână. Există însă și cazuri în care acest lucru par să dea dureri de cap farmaciștilor, care reușesc cu greu să le descifreze.

ORADEA: Un copil de nouă ani a fost trimis acasă deși era în comă. Motivul este incredibil
De Neptun TV 2 februarie 2018

Un copil de doar nouă ani a fost externat din Spitalul Municipal din Oradea și trimis acasă pentru ca parinții nu au vrut să plătească spitalizarea. Micuțul a fost transferat la București după intervenția Ministrului Sănătății.

Precizările Spitalului Privat ISIS după moartea Teodorei, mama decedată la câteva ore după naștere!
De Neptun TV 25 ianuarie 2018

Redăm, în continuare, conținutul integral al comunicatului dat de spitalul Isis.