joi, 23 noiembrie 2017

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!

Horia Ţuţuianu şi-a anunţat, încă de săptămâna trecută, intenţia de a coordona direct din unităţile medicale sistemul de sănătate constănţean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Judeţean pe care şi l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar şi va fi folosit cel puţin o dată pe săptămână, când şeful CJC vrea să vină neanunţat.

De Roxana Glăvan 20:06, 10 noiembrie 2017 356 vizite Sanatate

Acesta este noul birou al președintelui Consiliului Județean, Horia Țuțuianu din Spitalul Județean Constanța. După ce în urmă cu câteva zile a cerut să i se amenajeze un spațiu unde să vină și să poată monitoriza activitatea din cea mai mare unitate medicală din Dobrogea, astăzi l-a luat în primire. Acesta este dotat cu strictul necesar: un calculator și un telefon fix. Susține că nu îi trebuie mai mult, pentru că altul este scopul acestui birou.

Horia Țuțuianu i-a rugat pe managerii Spitalului Județean, al celui de Pneumoftiziologie și pe cel al Unității de Asistență Medico-Socială din Agigea să-i prezinte echipa răspunzătoare de coordonarea actului medical. Dorește săptămânal rapoarte, precum și planuri de management pe termen scurt și mediu.

Birouri au fost amenajate și în Spitalul de Pneumoftiziologie și în cel din Agigea. De altfel, chiar înainte de conferință, Horia Țuțuianu a vizitat intrarea în policlinica din fața Spitalului Județean Constanța și a cerut refacerea accesului și montarea unei rampe pentru persoanele cu dizabilități. Investiția este una minimă, iar conducerea Spitalului Județean spune că totul va fi gata până la sfârșitul anului.

 

Comenteaza aceasta stire

Problemele din sănătate au scos sute de medici de familie și de pacienți în stradă!
De Andreea Filip 15 noiembrie 2017

Sute de medici de familie și de pacienți au protestat, astăzi, în Piața Victoriei. Cadrele medicale spun că au ieșit în stradă pentru a reclama subfinanțarea asistenței medicale primare. Pe lângă salariile de mizerie, medicii spun că lipsa fondurilor nu le permite să se dezvolte ca profesioniști. În plus, birocrația excesivă din sistemul de sănătate îi impiedică să își dedice mai mult timpul pacienților.

CONSTANȚA. Biroul președintelui Consiliului Județean s-a mutat în spital!
De Roxana Glăvan 10 noiembrie 2017

Biroul președintelui Consiliului Județean Constanța s-a mutat în spital. Horia Țuțuianu și-a anunțat, încă de săptămâna trecută, intenția de a coordona direct din unitățile medicale sistemul de sănătate constănțean aflat în subordinea sa. Biroul de la Spitalul Județean pe care și l-a luat în primire astăzi este dotat cu minimul necesar și va fi folosit cel puțin o dată pe săptămână, când șeful CJC vrea să vină neanunțat.