duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. CARNAGIU provocat de șoferul unui bolid - două femei și o fetiță de 3 ani AU MURIT! IMAGINI DE LA ACCIDENT

CONSTANȚA. CARNAGIU provocat de șoferul unui bolid - două femei și o fetiță de 3 ani AU MURIT! IMAGINI DE LA ACCIDENT

Două femei și un copil de trei ani au murit, miercuri seara, în urma impactului dintre trei mașini, în localitatea Ovidiu, județul Constanța. O altă femeie a fost rănită grav. Șoferul vinovat, care ar fi încercat să fugă de la locul accidentului, a fost reținut de polițiști.

Potrivit primelor informații primite din partea Poliției Constanța, accidentul rutier a avut loc la ieșirea din orașul Ovidiu către localitatea Mihail Kogălniceanu, în zona podului care traversează Canalul Poarta Albă - Midia Năvodari. Trei mașini au fost implicate în acest accident, una dintre ele răsturnându-se pe pod.

În urma impactului, două femei, de 31 și 61 de ani, și un copil de trei ani au murit, iar o altă femeie, de 44 de ani, a fost rănită grav, fiind transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Polițiștii au reținut un bărbat, care se pare că ar fi vinovat de producerea accidentului și care ar fi încercat să fugă de la fața locului.

Circulația rutieră pe DN2A, în zona respectivă, a fost oprită pe ambele sensuri, timp de aproximativ o oră, formându-se cozi pe mai mulți kilometri. 

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire