joi, 21 februarie 2019

CONSTANȚA. Catalogul online, coșmarul elevilor: părinții află în timp real notele și absențele copiilor - VIDEO

Bucuria părinţilor, coşmarul multor elevi. Toate notele şi absenţele de la şcoală vor fi aduse la cunoştinţa părinţilor în timp real. Acest lucru este posibil datorită catalogului electronic, implementat în premieră în două şcoli de stat din judeţul Constanţa.

Cu o aplicație instalată pe telefonul mobil sau prin sms, părinții pot afla în timp real notele și absențele copiilor.

Școala Gimnazială din Eforie Nord și Liceul „Carmen Sylva“ au început să folosească, din această săptămână, catalogul electronic.

Dacă părinții sunt bucuroși că pot afla în orice moment care este activitatea copilului lor la școală, cei mai mulți elevi nu sunt încântați de supravegherea online.

Catalogul digital este un proiect realizat de Primăria din Eforie în colaborare cu o firmă de telefonie mobilă. În județul Constanța, singura unitate de învățământ privată care are catalog electronic este Liceul Internațional de Informatică.

Comenteaza aceasta stire

Veste PROASTĂ pentru elevi: Dispare una dintre vacanțe. Noua structură a anului școlar
De Neptun TV 19 februarie 2019

Potrivit structurii anului școlar 2019-2020, semestrul I va avea 15 săptămâni de cursuri, dispuse în perioada 9 septembrie 2019-20 decembrie 2019.

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.