miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Caz înfiorător - o fetiță de doar trei ani a supraviețuit două zile lângă cadavrul mamei!

CONSTANȚA. Caz înfiorător - o fetiță de doar trei ani a supraviețuit două zile lângă cadavrul mamei!

O femeie de aproximativ 40 de ani a fost găsită moartă, miercuri seara, în propria locuință din Năvodari, județul Constanța, echipele de intervenție găsind-o în casă și pe fetița acesteia, de trei ani, care era nevătămată.

Polițiștii nu au observat urme de violență pe corpul femeii, cauza morții urmând să fie stabilită în urma necropsiei. Potrivit reprezentanților Serviciului Județean de Ambulanță Constanța, cadrele medicale au fost solicitate să intervină, miercuri seara, pe strada Cabanei din Năvodari. În interiorul unei locuințe a fost găsită decedată o femeie în vârstă de 40 de ani. De asemenea, în imobil se afla și o fetiță în vârstă de trei ani, care era nevătămată.

Cadrele medicale au rămas să aibă grijă de aceasta până când în zonă au sosit reprezentanții de la Direcția pentru Protecția Copilului Constanța. După primele informații, anchetatorii au stabilit că femeia nu mai fusese văzută de vecini de două sau trei zile și aceștia ar fi auzit copilul plângând de mai multe ori.

Ei au anunțat autoritățile, care au intrat în locuință și au făcut această descoperire. Femeia respectivă nu avea loc de muncă și locuia împreună cu fetița ei, concubinul și fiul cel mare fiind plecați la muncă în străinătate. Victima a fost găsită în baie și pe corpul sau nu au fost văzute urme de violență.

Trupul neînsuflețit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei și stabilirea cauzei decesului.

Sursă foto: stirilekanald.ro

Comenteaza aceasta stire