luni, 1 mai 2017

CONSTANȚA. Ce soluții au cei care nu au timp să gătească pentru sărbătorile de iarnă? Mâncarea comandată online - VIDEO

Sărbătorile de iarnă implică pentru majoritatea românilor mese îmbelşugate cu produse tradiţionale. Dar ce facem când nu avem timp să gătim sau nu ştim? Apelăm la o firmă de catering. În această perioadă firmele de profil se întrec în oferte care mai de care mai atractive.

loading...

În ajutorul celor care nu au timp sau nu își doresc să mai petreacă ore întregi în bucătărie gătind produsele tradiționale de sărbători vin firmele de catering.

Acestea au pregătit pachete promoționale cu o varietate de produse, precum sarmale, răcitură sau salată boeuf, dar și aperitive.  De exemplu, un platou rece pentru trei persoane ajunge la 100 de lei.

Clienții pot comanda fie pe site-urile firmelor de catering, la telefon sau direct la sediu.

Unele gospodine preferă să gătească acasă deoarece, spun ele, aceasta este tradiția de sărbători.

În Constanța unele firme de catering pregătesc oferte  doar pentru masa de Crăciun, în timp ce altele lucrează și de Revelion.

loading...

Comenteaza aceasta stire

'Sfârșitul Nopții' a ajuns la malul Mării Negre! Cea mai bună carte a anului 2016 a fost lansată la Constanța - VIDEO
De Ioana Paidos 10 aprilie 2017

Cea mai bună carte a anului 2016, desemnată de cititori, a fost lansată în Constanța. „Sfârșitul nopții“, scrisă de jurnalista Petronela Rotar, cuprinde povești reale îmbrăcate în fantezie, narațiuni care au ajuns rapid la sufletul cititorilor.

Trotuarul senzorial, un proiect unic în România destinat copiilor speciali, a fost inaugurat la Constanța - GALERIE FOTO
De Alin Tarnovschi 5 aprilie 2017

Adrian Gemănaru, psihologul român nominalizat, anii trecuți, la World Autism Festival, a elaborat un nou proiect destinat copiilor cu nevoi speciale din Constanța.

Povestea emoționantă a bărbatului abandonat de șapte luni în spitalul din Medigdia - VIDEO
De Cristi Popovici 3 aprilie 2017

Destin crunt pentru un bărbat din Iași. Omul a fost uitat de rude și de cei doi copii și stă abandonat, de 7 luni, în spitalul din Medigidia. A ajuns aici în toamnă, când i s-a făcut rău pe stradă și a fost preluat de o ambulanță. După tratament, medicii nu s-au îndurat să-l arunce în stradă, iar acum trăiește din mila personalului.