joi, 22 august 2019

CONSTANȚA. Cea mai frumoasă cerere în căsătorie! Un tânăr și-a cerut iubita în elicopter, deasupra Cazinoului - FOTO/VIDEO

Momentul cererii în căsătorie trebuie să fie unul de neuitat. La asta s-a gândit și un tânăr din Constanța care a plănuit timp de 4 luni momentul în care îi va pune iubitei sale emoţionanta întrebare "Vrei să fii soția mea?". Astăzi, când a venit ziua cea mare, și-a legat prietena la ochi cu o eșarfă şi a dus-o în prima ei plimbare cu elicopterul. Deasupra Cazinoului, a scos din buzunar inelul de logodnă.

În această dimineață, tânărul i-a cerut iubitei sale să poarte la ochi o eșarfă, întrucât o așteaptă o mare surpriză. Fata, avea să ne mărturisească mai târziu, bănuia că va fi cerută de soție, așa că i-a cântat în strună iubitului ei.

Cei doi au mers cu mașina până la un heliport situat în Năvodari, unde un pilot îi aștepta pentru o plimbare deasupra Constanței. Ea a crezut că asta este surpriza și își luase gândul că astăzi prietenul îi va pune întrebarea decisivă.

Ajunși în zbor, tânărul a scos inelul de logodnă deasupra Cazinoului din Constanța, acolo unde, pe faleză, era amplasat un afiș pe care scria mare : "Vrei să fii soția mea?". Fata abia și-a putut stăpâni lacrimile iar "DA" a venit ca un răspuns spus din toată inima.

Cei doi viitori soți se numesc Ghiulen și Șezlan, ambii din Constanța și au 28, respectiv 23 de ani. El este kinetoterapeut, iar ea studentă la Medicină. Nunta va avea loc după ce tânăra își va termina studiile.

Noi le dorim tot binele din lume, fericire și noroc în viață!

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire