duminică, 22 aprilie 2018

CONSTANȚA. Cel mai aglomerat weekend din acest an, pe litoral

România pare că s-a mutat la mare. În acest weekend, în Mamaia şi Eforie Nord cu greu s-a mai putut găsi o cameră liberă. Aglomerat a fost şi în staţiunile din sudul litoralului. Hotelierii spun că au mai toate camerele rezervate până în luna august, aşa că cei care vor să vină la mare ar trebui să îşi facă rezervările din timp.

Astăzi, la orele prânzului, pe plajele din centrul stațiunii Mamaia cu greu se mai putea găsi un șezlong liber. Zeci de mii de turiști au profitat de vremea călduroasă de pe litoral din acest weekend pentru a se răcori pe malul mării. 

Hotelierii spun că au cel mai mare grad de ocupare din acest sezon, iar tendința este în creștere în perioada următoare.

Și dacă au avut noroc să găsească o cameră liberă, nu același lucru îl putem spune despre parcări. De o parte și de cealaltă a bulevardului Mamaia cu greu se putea găsi un spațiu liber. Aceeași situație s-a putut întâlni inclusiv pe faleza din stațiune.

Patronatele din turism spun că la fel de aglomerat sunt și stațiunile din sudul litoralului.

Vremea va fi în continuare prielnică turiștilor. Potrivit meteorologilor, începutul de săptămână vine cu temperaturi cuprinse între 28 și 30 de grade. 

Comenteaza aceasta stire