luni, 10 decembrie 2018

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!

Un cetățean ceh a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost surprins când încerca să vândă droguri în zona Portului Turistic Tomis. Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii DIICOT Constanța au dispus miercuri reținerea pentru o perioadă de 24 a lui Tomáš Kaizner, cetățean ceh, pentru trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Cetățeanul ceh este suspectat că și-a procurat din Olanda 1.012 comprimate conținând ca substanță activă MDMA și 3,2 grame substanță cristalizată translucidă conținând ca substanță activă MDMA, drog de mare risc, introducând drogurile în România.

În noaptea de marți spre miercuri, în timp ce se afla în zona Portului Turistic Tomis, el a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă drogurile contra sumei de 3.800 euro.

În cursul zilei de astăzi inculpatul Tomáš Kaizner va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comenteaza aceasta stire

Cine este Huawei și de ce resimte întreaga lume efectele arestării fiicei fondatorului?
De Neptun TV 6 decembrie 2018

Arestarea în Canada a lui Meng Wanzhou, directorul financiar al Huawei Technologies Co Ltd din China și fiica fondatorului companiei, a iscat temeri legate de amplificarea disputei comerciale americano-chinez și a dus la scăderi ale burselor în întreaga lume.

PROGNOZĂ METEO 3-16 DECEMBRIE. Vremea se va încălzi, apoi se va răci. Când revin ninsorile
De Neptun TV 3 decembrie 2018

Vremea se va încălzi în toată țara în zilele următoare, apoi va deveni rece, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor crește după data de 9 decembrie, arată prognoza Administrației Naționale de Meteorologie, valabilă în intervalul 3 - 16 decembrie, publicată luni.

Lucruri neștiute. Regele Mihai, despre relația cu Carol al II-lea în exil: 'El râvnea să revină înapoi aici ca rege'
De Mediafax 2 decembrie 2018

A fost liniște un timp, apoi insistențe. Tot la Lausanne, când m-am întors din America, mi-a trimis o scrisoare în care îmi cerea insistent să iau un avion și să vin la el, în Portugalia.

CONSTANȚA. Ziua Națională a României, sărbătorită la malul mării - programul evenimentelor!
De Neptun TV 1 decembrie 2018

Începând cu ora 11.00, autoritățile constănțene organizează pe bulevardul Alexandru Lăpușneanu, zona Monumentul Eroilor, o paradă militară.

La mulți ani, România! Ce reprezintă Marea Unire de la 1918 pentru români
De Mediafax 1 decembrie 2018

Se întâmpla la câteva zile după ce la Cernăuți, în 28 noiembrie 1918, se decisese unirea Bucovinei cu România.Cu alte câteva luni în urmă, în 27 martie 1918, la Chișinău, Sfatul Țării a hotărât unirea Basarabiei cu România. Câțiva istorici români au spus, pentru Descoperă, ce reprezintă Marea Unire.

MINIVACANȚA de 1 decembrie. Câte zile libere au românii până la sfârșitul anului
De Neptun TV 24 noiembrie 2018

Astfel, angajații vor beneficia de un weekend prelungit, deoarece sărbătoarea Sfântului Andrei și Ziua Națională a României pică într-o zi vineri și una de sâmbătă.

PROGNOZĂ METEO. România, lovită de un val de aer siberian - cât de frig se face, unde sunt așteptate ninsori
De Neptun TV 14 noiembrie 2018

Un val de aer siberian aduce în România frig cumplit și primele ninsori.