luni, 15 octombrie 2018

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!

Un cetățean ceh a fost reținut pentru 24 de ore după ce a fost surprins când încerca să vândă droguri în zona Portului Turistic Tomis. Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii DIICOT Constanța au dispus miercuri reținerea pentru o perioadă de 24 a lui Tomáš Kaizner, cetățean ceh, pentru trafic de droguri de mare risc și trafic internațional de droguri de mare risc.

Cetățeanul ceh este suspectat că și-a procurat din Olanda 1.012 comprimate conținând ca substanță activă MDMA și 3,2 grame substanță cristalizată translucidă conținând ca substanță activă MDMA, drog de mare risc, introducând drogurile în România.

În noaptea de marți spre miercuri, în timp ce se afla în zona Portului Turistic Tomis, el a fost prins în flagrant în timp ce încerca să vândă drogurile contra sumei de 3.800 euro.

În cursul zilei de astăzi inculpatul Tomáš Kaizner va fi prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

Comenteaza aceasta stire

TULCEA. Polițist de frontieră găsit împușcat în cap - bărbatul a lăsat un bilet de adio pentru soția sa!
De Neptun TV 5 octombrie 2018

Din primele verificări, în buzunarul acestuia a fost găsit un bilet către soție prin care își justifica gestul.

Momentul în care Elena Udrea a fost reținută pe stradă, în Costa Rica! VIDEO
De Neptun TV 4 octombrie 2018

Elena Udrea și Alina Bica au fost reținute miercuri de autoritățile din Costa Rica, în baza unor mandate Interpol emise la cererea României, potrivit unui anunț al Organismului de Investigații Judiciare din Costa Rica.