joi, 22 februarie 2018

BACALAUREAT 2017. Cine sunt elevii de 10 ai Constanței!

Astăzi au fost afișate rezultatele la examenul de bacalaureat. Constanța se poate mândri cu patru medii de 10, 4 elevi care au reușit prin muncă și dedicație să acumuleze nota maximă. Emoțiile au fost mari atît pentru elevi, cât și pentru părinții acestora, dar rezultatul final i-a făcut pe toți să uite de perioada stresantă de dinainte de examen și să se mândrească de copiii lor.

Echipa Neptun TV îi felicită și le dorește succes pe mai departe!

Este vorba despre Frîncu Ioana, elevă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", specializarea Matematică - informatică. Tânăra este originară din Mangalia, unde a învățat și la Liceul Teoretic Callatis Mangalia.

francu ioana

 

Tot de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" a obținut media 10 și Popa Vlad. Acesta a susținut examenul la specializarea Științe ale Naturii. 

popa

Nastor Iuliana Oana a învățat la Liceul Teoretic Ovidius, specializarea Științe ale Naturii. Tânăra din Medgidia visează la o carieră în medicină.

nastor

Tot de la Liceul  Teoretic Ovidius, a obținut nota maximă și Pernici Andreea, din Constanța. Aceasta a susținut proba bacalaureatului tot la specializarea Științe ale Naturii.

pernici

Comenteaza aceasta stire

Revin ninsorile la Constanța! Avertizare meteo de ultimă oră!
De Neptun TV 10 februarie 2018

Vor fi intervale de timp în care ninsoarea va fi asociată cu intensificări ale vântului, cu viteze de 45…55 km/h, astfel încât aceasta va fi viscolită, iar vizibilitatea scăzută.

Fenomen astronomic rar - Superluna Albastră Sângerie! IMAGINI LIVE NASA
De Neptun TV 31 ianuarie 2018

Fenomenul de Luna Albastră se produce atunci când au loc două luni pline în aceeași lună calendaristică.

PROGNOZĂ METEO. Vremea se schimbă radical - temperaturi de primăvară în următoarele zile!
De Neptun TV 26 ianuarie 2018

Meteorologii anunță că valorile termice vor continua să crească în majoritatea zonelor, totuși dimineața și noaptea vor fi reci, local geroase. În Capitală, vremea va fi ușor mai caldă decât în mod obișnuit la sfârșitul lunii ianuarie. Săptămâna viitoare, mercurul din termometre va ajunge până la 15 grade Celsius.

DRAMĂ! Ea este tânăra înjunghiată în coafor, de iubitul militar! Alexandra avea doar 25 de ani!
De Neptun TV 23 ianuarie 2018

Alexandra Elena Marin este tânăra care a murit astăzi după ce a fost înjunghiată de iubitul său, într-un coafor din Titu, județul Dâmbovița. Alexandra avea doar 25 de ani. Cei doi aveau împreună o fetiță.