luni, 18 iunie 2018

BACALAUREAT 2017. Cine sunt elevii de 10 ai Constanței!

Astăzi au fost afișate rezultatele la examenul de bacalaureat. Constanța se poate mândri cu patru medii de 10, 4 elevi care au reușit prin muncă și dedicație să acumuleze nota maximă. Emoțiile au fost mari atît pentru elevi, cât și pentru părinții acestora, dar rezultatul final i-a făcut pe toți să uite de perioada stresantă de dinainte de examen și să se mândrească de copiii lor.

Echipa Neptun TV îi felicită și le dorește succes pe mai departe!

Este vorba despre Frîncu Ioana, elevă a Colegiului Național "Mircea cel Bătrân", specializarea Matematică - informatică. Tânăra este originară din Mangalia, unde a învățat și la Liceul Teoretic Callatis Mangalia.

francu ioana

 

Tot de la Colegiul Național "Mircea cel Bătrân" a obținut media 10 și Popa Vlad. Acesta a susținut examenul la specializarea Științe ale Naturii. 

popa

Nastor Iuliana Oana a învățat la Liceul Teoretic Ovidius, specializarea Științe ale Naturii. Tânăra din Medgidia visează la o carieră în medicină.

nastor

Tot de la Liceul  Teoretic Ovidius, a obținut nota maximă și Pernici Andreea, din Constanța. Aceasta a susținut proba bacalaureatului tot la specializarea Științe ale Naturii.

pernici

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Cetățean ceh, reținut de oamenii legii - vindea droguri în Portul Tomis!
De Neptun TV 13 iunie 2018

Tomáš Kaizner va fi prezentat azi Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.