luni, 26 august 2019

CONSTANȚA. Clipe dramatice pentru mama Teodorei, întoarsă astăzi din Statele Unite: 'Am vorbit cu toți prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă'

Este a treia zi în care Teodora, tânăra din Cernavodă dată dispărută, este de negăsit. Cu toate că în ceea ce pare a fi ultimul mesaj transmit tatălui, fata semnalează că ar avea probleme, nimeni din anturajul Teodorei nu ştie de ele şi nu înţelege de ce ar fi vrut să se sinucidă. Nici măcar mama Teodorei, întoarsă astăzi din Statele Unite, nu a reuşit să afle prea multe după discuţiile cu prietenii fetei. A transmis unui reporter Neptun Tv că singurele căutări care se mai fac sunt în apă, semn că şi-a pierdut orice speranţă să o mai găsească în viaţă pe Tedora.

De Roxana Glăvan 19:25, 14 noiembrie 2017 3936 vizite Social

Se scurg zile de disperare și de neputință pentru familia Teodorei, tânăra de 18 ani din Cernavodă care și-a anunțat familia prin intermediul prietenilor că vrea să își pună capăt zilelor pe podul Anghel Saligny. Întoarsă astăzi în țară, mama Teodorei a stat de vorbă telefonic cu un reporter Neptun Tv.

 “Am vorbit cu toți prietenii ei. Singurele căutări care se mai fac sunt în apă. Altceva nu mai am nimic de comentat.

 Dacă în ziua dispariției, mama Teodorei a postat un filmuleț video în care își ruga fata să se întoarcă acasă, semn că nu crede o clipă că ar fi recurs la gestul extrem, acum pare că și-a pierdut orice speranță. Filmulețul postat pe contul ei de Facebook a fost șters. În mediul online au rămas încă multe întrebări. Periodic, cei care o cunosc pe Teodora întreabă dacă a fost găsită ori dacă a dat vreun semn de viață. Nici măcar căutările salvatorilor în apele Dunării nu le mai dau speranțe. 

Nu poate spune nimeni încă dacă Teodora s-a aruncat de pe podul Anghel Saligy ori și-a lăsat rucsacul acolo și a fugit o vreme de viața pe care o avea. În mediul online, ultimul mesaj al tinerei de 18 ani este în limba Dothraki, utilizată în filmul Urzeala Tronurilor. Asemeni celebrei replici din film, Teodora pare să transmită următoarele cuvinte: “soarele meu, stelele mele”, unei persoane iubite. 

Comenteaza aceasta stire