duminică, 24 iunie 2018

CONSTANȚA. Condiții jalnice într-un liceu din municipiu - zeci de elevi, în pericol din cauza tavanului care stă să cadă!

Mai mulţi elevi de la şcoala profesională din cadrul Liceului Telecom din Constanţa se plâng de condiţiile în care sunt nevoiţi să înveţe. Potrivit lor, tavanul clădirii în care studiază stă să cadă din cauza infiltraţiilor şi au surprins acest lucru şi în imagini. Şi nu sunt singurele nemulţumiri. Ieri, directoarea liceului a declarat vehement că în cămin nu se ţin ore. Astăzi, însă, conducerea instituţiei şi-a schimbat părerea.

De Andreea Bajdechi 18:59, 7 martie 2018 827 vizite Invatamant

Acestea sunt imaginile pe care câțiva elevi nemulțumiți le-au trimis pe pagina de Facebook Reporter Neptun TV, în urmă cu două zile. Aceștia au precizat că imaginile sunt din căminul liceului Telecom, unde învață câteva zeci de elevi. Întrebată ieri despre această situație, directoarea ne-a asigurat că în cămin nu se fac ore. Elevii au insistat să ne prezinte situația reală.

Astăzi, într-o altă întâlnire cu directoarea unității de învățământ, aceasta a revenit asupra declarațiilor și a explicat că de fapt lucrările la acel cămin s-au sistat de câțiva ani și că se mai fac ore, însă doar în clasele de la parter. Ea a refuzat totuși să facă o declarație în fața camerelor de filmat.

Surprinzătoare a fost însă reacția ulterioară a directorului și a altor două angajate ale liceului. Din motive rămase încă necunoscute, dar cu dorința de a se convinge că nici o afirmație făcută nu a fost înregistrată, cele trei au profitat de faptul că echipamentele echipei Neptun TV fuseseră lăsate în biroul directorului și au trecut la propriile verificări. Surprinse asupra faptului și întrebate de ce au recurs la un asemenea gest, ele s-au pierdut în explicații.

Din păcate, Liceul de Telecomunicații nu este la prima situație în care elevii se plâng de condițiile în care sunt nevoiți să învețe. În luna noiembrie a anului trecut, o bucată de tencuială din tavanul unei clase s-a desprins și a căzut peste un elev. Tot anul trecut, în luna martie, conducerea instituției de învățământ a fost amendată din inspectorii Direcției de Sănătate Publică cu suma de 1.000 de lei după ce un alt elev a reclamat că, tot din cauza infiltrațiilor, din parchet au început să iasă ciuperci.

Comenteaza aceasta stire

Au fost publicate rezultatele finale la Evaluarea Națională! Când încep înscrierile pentru admiterea la liceu! CALENDAR Admitere 2018
De Neptun TV 23 iunie 2018

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost afișate, sâmbătă după amiaza, la centrele de examen și pe evaluare.edu.ro. Aproape 24.000 de elevi au depus contestații, dintre care peste 3.000 au fost înregistrate în Capitală.

CONSTANȚA. Diana Pavlov, eleva care a luat 10 la Evaluarea Națională fără să fi făcut meditații: 'Am învățat zilnic'!
De Neptun TV 21 iunie 2018

O elevă din Constanța a reușit să obțină note maxime la Evaluarea Națională fără să fi făcut lecții în particular. Ea mai are un frate geamăn, David, care excelează la handbal.

EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018. Un liceu din Constanța, în top 10 al celor mai bune licee din România
De Neptun TV 20 iunie 2018

Rezultatul acestui examen contează în procent de 80% pentru înscrierea la liceu.

REZULTATE EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 publicate pe EDU.ro. Contestațiile la examenul de Evaluare Națională se pot depune până la ora 19:00!
De Neptun TV 19 iunie 2018

Primele rezultate la examenul de EVALUARE NAȚIONALĂ 2018 au fost afisate pe site-ul Evaluare.edu.ro.

REZULTATE EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018, afișate pe portalul Edu.ro. Cum poți depune contestație la NOTE CAPACITATE 2018 și când sunt publicate rezultatele finale la EVALUARE
De Mediafax 17 iunie 2018

Primele rezultate la EVALUAREA NAȚIONALĂ 2018 vor fi afișate marți, 19 iunie, iar în aceeași zi, între orele 14.00 - 19.00, se vor putea depune contestațiile. După soluționarea contestațiilor, notele finale vor fi făcute publice pe data de 23 iunie.

Evaluare Națională 2018: Absolvenții clasei a VIII-a susțin proba la limba maternă
De Neptun TV 14 iunie 2018

Peste 150.000 de elevi care au terminat clasa a VIII-a susțin, joi, 14 iunie, examenul la limba maternă, în cadrul Evaluarii Naționale. Rezultatele finale vor fi afișate pe 23 iunie. Elevii vor primi subiectele la ora 09:00, iar examenul va dura două ore.

EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ 2018: Proba la matematică. Programul complet
De Neptun TV 13 iunie 2018

Primele rezultate ale evaluarii nationale vor fi afișate pe 23 iunie, iar în aceeași zi, între orele 14.00 - 19.00, se vor putea depune contestațiile. După soluționarea contestațiilor, notele finale vor fi făcute publice pe data de 23 iunie.

Astăzi este Ziua Învățătorului: Elevii vor merge la școală, însă nu vor face cursuri
De Neptun TV 5 iunie 2018

Ziua Învățătorului este sărbătorită în fiecare an pe 5 iunie. Data de 5 iunie reprezintă și ziua nașterii lui Gheorghe Lazăr, cel considerat fondatorul învățământului românesc.

Încep înscrierile la Evaluarea Națională!
De Neptun TV 31 mai 2018

Cursurile elevilor de clasa a VIII-a se finalizează pe 8 iunie, urmând ca pe 11 iunie să aibă loc proba scrisă la limba și literatura română din cadrul Evaluării Naționale.