sîmbătă, 27 mai 2017

CONSTANȚA. Cum și-au petrecut Crăciunul cei care au.... muncit - VIDEO

În timp ce milioane de români au petrecut Crăciunul în familie şi au servit masa cu cei dragi, poliţiştii, pompierii, medicii, angajaţii CFR, taximetriştii sau florarii au muncit. A fost doar o zi obişnuită pentru din timpul săptămânii. Pe o parte din ei, i-am vizitat noaptea trecută, pentru a vedea cum petrec Crăciunul.

loading...

Chiar dacă este Crăciun, Paște sau orice altă sărbătoare, angajații CFR nu își pot lua liber.

Și pentru ca trenurile să circule în condiții optime, la temperaturi de  minus  5  grade, revizorii au efectuat toate verificările necesare.

Nu numai angajații din transportul feroviar și-au petrecut Crăciunul la muncă. În miez de noapte, taximetriștii au  așteptat în mașini o cursă bănoasă.

Și florarii au spus prezent la locul de muncă. Nea Ion a așteptat toată noaptea să apară clienții. Cum era foarte frig afară, s-a adăpostit într-o mașină.

Din rândul celor care muncesc de sărbători și sunt foarte solicitați se numără pompierii, polițiștii și echipajele de salvare.

loading...

Comenteaza aceasta stire

Concert caritabil pentru o elevă de 11 ani din Constanța care suferă de o boală necruțătoare - VIDEO
De Alexandra Șteoleacă 22 mai 2017

Are doar 11 ani, însă viața nu a fost deloc blândă cu ea. În timp ce alți copii de vârsta ei se joacă, ea trebuie să lupte pentru a învinge o boală nemiloasă. Vorbim despre Luiza, o elevă din localitatea Cumpăna, care a fost diagnosticată cu cancer. Mai mulți tineri din Cobadin au decis să-i intindă o mână de ajutor și au organizat un spectoacol caritabil.

'România dispune de unul dintre cele mai moderne sectoare de apă și canalizare din Europa' - VIDEO
De Ana-Maria Stancu 16 mai 2017

“România dispune de unul dintre cele mai moderne sectoare de apă și canalizare din Europa datorită retehnologizării și absorbției de fonduri europene”. Declarația a fost făcută de Felix Stroe, președintele Asociației Române a Apelor, în cadrul Forumului Regional al Apei Dunăre-Europa de Est.

Fiecare bugetar va primi un tichet de vacanță în valoare de 1.450 de lei. Când intră legea în vigoare
De Alin Tarnovschi 15 mai 2017

Începând cu acest an, bugetarii vor primi anual câte un tichet de vacanță în valoare de 1450 de lei pentru a plăti servicii turistice doar pe teritoriul României. Actul normativ care prevede acest drept ar putea intra în vigoare la jumătatea lunii viitoare.

CONSTANȚA. Raiul preparatelor din pește s-a mutat, astăzi, în stațiunea Mamaia - VIDEO
De Andreea Bajdechi 13 mai 2017

Raiul celor care iubesc preparatele din pește s-a mutat astăzi în stațiunea Mamaia, unde s-a desfășurat cea de-a treia ediție a Festivalului Peștelui Durabil. De la plachie și fructe de mare, la saramură și borș, toate au fost preparate cu mult suflet de bucătari, pentru pofticioși. Nimeni nu a plecat acasă fără să guste măcar puțin din delicatese.