vineri, 23 august 2019

CONSTANȚA. Descoperire inedită în urma unei percheziții - cultură de canabis într-un apartament, un bărbat a fost reținut! VIDEO

CONSTANȚA. Descoperire inedită în urma unei percheziții -  cultură de canabis într-un apartament, un bărbat a fost reținut! VIDEO

Cultura de cannabis descoperită într-un apartament era formată din 27 de plante. Persoana a fost reținută de procurorii DIICOT.

Marți, 15 ianuarie, procurorii D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Constanța împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanța au efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza municipiului Constanța, într-o cauză vizând săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

„În cauză există suspiciunea rezonabilă, că o persoană de sex masculin, în vârstă de 47 de ani, din municipiul Constanța a pus în vânzare diferite cantități de droguri de risc, respectiv cannabis, pe care îl producea într-un apartament situat în cartierul Tomis III”, se arată într-un comunicat al DIICOT.

La percheziția domiciliară a fost identificată o cultură indoor de cannabis, ajunsă la maturitate, formată din 27 plante, cântărind circa 5 kilograme - masă vegetală verde. Tot cu această ocazie au mai fost identificate și indisponibilizate: un cântar electronic de precizie, câteva sute de pliculețe autosigilante neutilizate, mai multe zeci de muguri de cannabis în diferite stadii de uscare, o instalație automatizată de iluminat și una de ventilat, precum și îngrășăminte necesare dezvoltării plantelor avute în cultură.

În aceeași zi, procurorii DIICOT au dispus reținerea inculpatului pentru o perioada de 24 de ore, în cursul zilei de astăzi urmând sa fie prezentat Tribunalului Constanța cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Comenteaza aceasta stire