miercuri, 21 august 2019

CONSTANȚA. Destin frânt la doar 25 de ani - Albertina a murit în timp ce alerga pe stradă! Tânăra a fost găsită prăbușită la pământ

CONSTANȚA. Destin frânt la doar 25 de ani - Albertina a murit în timp ce alerga pe stradă! Tânăra a fost găsită prăbușită la pământ

O tânără de 25 de ani, din comuna constănțeană Valu lui Traian, a murit după ce a căzut în timp ce alerga pe o stradă din localitate. Tânăra, care obișnuia să participe la întreceri de atletism pe distanțe mari, a fost găsită de un trecător.

Potrivit polițiștilor constănțeni, ea fost găsită sâmbătă seară, căzută pe o stradă din localitatea Valu lui Traian, de un trecător care a cerut imediat ajutor la 112.

Tânără era în stop cardio respirator, iar cadrele medicale sosite la fața locului nu au mai reușit să o readucă la viață.

Tânăra obișnuia să alerge pe distanțe mari, în anii trecuți participând la competiții naționale de semimaraton, cum ar fi Maratonul Nisipului, de la Mamaia, sau Maratonul Internațional de la Brașov.

Tânăra nu era cunoscută ca având afecțiuni medicale, medicii legiști urmând să stabilească în urma necropsiei cauzele decesului.

De asemenea, polițiștii constănțeni fac cercetări în acest caz pentru a stabili cu exactitate împrejurările care au dus la moartea tinerei.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire