duminică, 22 iulie 2018

CONSTANȚA. Diana Pavlov, eleva care a luat 10 la Evaluarea Națională fără să fi făcut meditații: 'Am învățat zilnic'!

CONSTANȚA. Diana Pavlov, eleva care a luat 10 la Evaluarea Națională fără să fi făcut meditații: 'Am învățat zilnic'!

O elevă din Constanța a reușit să obțină note maxime la Evaluarea Națională fără să fi făcut lecții în particular. Ea mai are un frate geamăn, David, care excelează la handbal.

Diana și David sunt gemenii adorați ai familiei Pavlov din Constanța. Sunt doi copii frumoși și deștepți. Fata a obținut note maxime la examenul de Evaluare Națională, iar băiatul este AS pe terenul de handbal. Foarte emoționată, Diana a declarat pentru adevarul.ro că nu spera ca și la limba și literatura română să obțină un 10, însă când s-au afișat rezultatele bucuria a fost maximă. Spune că a reușit să obțină astfel de rezultate numai prin muncă zilnică. În puținul timp liber, când nu mergea la antrenamentele de handbal, rezolva o problemă sau recapitula o lecție. Nu a făcut nicio oră de meditație, întrucât profesorul care a evaluat-o a zis că nu are nevoie de lecții suplimentare, fiind „sclipitoare“.

Eleva nu s-a hotărât deocamdată la ce liceu va urma cursurile, dar ar opta pentru Colegiul Național „Mircea cel Bătrân“ sau Liceul Traian. După terminarea liceului, se gândește să dea admitere la Facultatea de Drept sau Științe Politice.

Singura fată din echipa de handbal

În planurile ei își găsește loc și handbalul, sport pe care nu vrea să îl abandoneze, deși programul ei va fi din ce în ce mai încărcat. Este singura fată din echipa HC Dobrogea Sud, unde fratele său geamăn este titular.

Diana joacă handbal de șapte ani, de la înființarea echipei, care atunci era mixtă. David a fost selectat la lotul lărgit al echipei naționale de handbal împreună cu încă doi copii de la Dobrogea Sud, printre care și Ionuț Stănescu, băiatul lui Rudi Stănescu. Antrenorul lor este fostul mare handbalist Enis Murtaza. 

"Diana a luat notele de 10 pe merit. Vă spun cu mâna pe inimă că nu au făcut niciun fel de meditații. Am avut noroc să avem la catedră doi profesori deosebiți: Camelia Cantaragiu la limba și literatura română și la matematică pe Grațiela Cojocaru", a declarat mama Dianei.

Cei doi sunt cadre didactice la Școala „Mihai Viteazul“ din Constanța, absolvită de Diana și David. Gemenii au un frate mai mare, Alexandru, de 24 de ani, care, după ce a absolvit Facultatea de Petrol și Gaze din Ploiești, urmează acum Arhitectură Navală la Universitatea Ovidius din Constanța. În Constanța, 13 elevi au obținut nota maximă la Evaluarea Națională.

Comenteaza aceasta stire

Rezultate Titularizare 2018. S-au afișat notele obținute de profesori la examen!
De Neptun TV 17 iulie 2018

Contestațiile se depun la sediile inspectoratelor școlare județene pe 17 iulie și 18 iulie.

Absolvenții promoției 2018 au 60 de zile de la absolvire pentru a se înregistra în evidențele ANOFM pentru integrarea pe piața muncii
De Mediafax 11 iulie 2018

Potrivit unui comunicat al ANOFM, înregistrarea ca persoană în căutarea unui loc de muncă este o etapă prealabilă și obligatorie în vederea obținerii facilităților acordate potrivit Legii nr. 76/2002 privind sistemul asigurărilor pentru șomaj și stimularea ocupării forței de muncă.

REZULTATE FINALE BAC 2018 | O elevă care a depus contestație la toate probele scrise de la Bac a obținut media zece
De Mediafax 9 iulie 2018

Miriam Dobre a declarat, luni, că a terminat liceul la specializarea Matematică – Informatică și că nu i-a venit să creadă că a obținut media 10 la Bac.

Elevii de 10 ai Constanței! Doi tineri au obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat!
De Neptun TV 4 iulie 2018

Constanța se menține de ani de zile în a doua jumătate a topului național privind promovabilitatea la Bacalaureat, cu un procent de sub 50%.

BACALAUREAT 2018. S-au afișat notele la examenul de Bacalaureat - până la ce oră se depun contestațiile!
De Neptun TV 4 iulie 2018

Cei peste 136.000 de elevi care s-au înscris pentru examenul de bacalaureat vor afla astăzi primele rezultate, urmând ca tot miercuri, între orele 12:00 și 16:00, să poată depune, dacă e cazul, contestații.

CONSTANȚA. Mii de elevi au susținut astăzi proba obligatorie a profilului la examenul de Bacalaureat: 'Au fost probleme de olimpiadă la matematică'
De Neptun TV 27 iunie 2018

La porțile Liceului Teoretic Ovidius, pe elevi îi așteptau părinții, prietenii, dar și profesorii care i-au meditat și care au avut emoții la fel de mari

Elevii clasei a XII-a susțin prima probă la BAC, cea de Limba și Literatura Română
De Neptun TV 25 iunie 2018

Elevii vor afla primele REZULTATE ale examenului de BACALAUREAT în 4 iulie 2018, iar rezultatele finale vor fi afișate în data de 9 iulie.

Au fost publicate rezultatele finale la Evaluarea Națională! Când încep înscrierile pentru admiterea la liceu! CALENDAR Admitere 2018
De Neptun TV 23 iunie 2018

Rezultatele finale la Evaluarea Națională au fost afișate, sâmbătă după amiaza, la centrele de examen și pe evaluare.edu.ro. Aproape 24.000 de elevi au depus contestații, dintre care peste 3.000 au fost înregistrate în Capitală.