joi, 20 septembrie 2018

CONSTANȚA. Distrusă de durere după moartea fiului de 16 ani: 'De ce din 4 aflați în mașina condusă de un șofer criminal, Te-a ales pe tine, puiul meu frumos'

CONSTANȚA. Distrusă de durere după moartea fiului de 16 ani: 'De ce din 4 aflați în mașina condusă de un șofer criminal, Te-a ales pe tine, puiul meu frumos'

Nimic nu poate fi mai dureros pentru un părinte decât să-și îngroape copilul. La un an și șase luni de la accidentul cumplit de pe Aurel Vlaicu, mama adolescentului care și-a pierdut viața, nu-și găsește liniștea și cere ca șoferul vinovat să fie pedepsit.

Femeia își strigă durerea printre rândurile postate pe pagina sa de Facebook, iar mesajele sunt sfâșietoare. Nu trece zi fără ca mama lbăiatului să nu posteze un mesaj către fiul său.

RECOMANDARECONSTANȚA. Accident GRAV în zona CET! O mașină s-a rupt în două, un adolescent A MURIT, iar un altul este în COMĂ - GALERIE FOTO

Frumosul meu cu chip de înger. Tu dormi ???? Mami nu doarme. Te aștept. Poate vii în miez de noapte. Șoferul ce te-a luat de lângă mine să nu aibă liniște pe-această Lume. Copilul meu, mi-e Tare dor de Tine. Pășesc plângând încolo și încoace. Mami Te strigă-întruna nu mai poate. Cu gîndul căci poate totuși Te vei întoarce

Îmi pun întrebarea de ce Dumnezeu nu mi-a salvat copilul în acea seară, de ce tocmai copilul meu? Puiul meu cît și eu în acea seară aveam nevoie de ajutorul lui, ajutorul lui a Domnului, și acum o zi la hramul bisericii Sf Nectarie am stat de vorbă cu o măicuță de la o mînăstire și punîndu-i această întrebare mi-a răspuns: Domnul acolo sus ia Tineret deoarece are nevoie de Îngeri, îi ia la el deoarece își formează Ceata de Îngeri. N-am crezut că voi Trăi să-mi Înmormîntez Copilul

 

Cînd o vrea " Domnul " să părăsesc Pămîntul , singura-întrebare ce nu-i găsesc Răspunsul de ce din 4 cîți ați fost în acea mașină blestemată ce-a fost condusă de un Șofer Criminal, Te-a ales pe Tine puiul meu frumos, aveai doar 16 anișori și vise neîmplinite. Dorul de Tine doare și-ncă ce Doare

 

Aș da orice pe lume asta ca Bunul Dumnezeu să facă o minune să Te pot avea din nou lîngă mine Îngerașul meu Frumos, Te-adun din miile de lacrimi, De glasul Tău îmi este Dor, Aș vrea să-ți mai văd chipul zâmbitor să Te mai strîng odată--n brațe, Dar Tu ești astăzi Înger sus la Ceruri, Iar Eu ......Un Simplu Muritor

1 an și 6 luni de la cumplitul accident de la CET

Accidentul a avut loc pe 30 mai 2016, în jurul orei 21.40, când un bărbat în vârstă de 27 de ani, Cornel Robert Georgescu, care, fără a poseda permis de conducere, a condus un autoturism Mazda înmatriculat în Bulgaria, pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța, dinspre podul IPMC către strada Cumpenei, iar la intersecția cu strada Petre Poni a efectuat viraj la stânga peste marcajul longitudinal, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism marca BMW, care circula din sens opus.

În urma accidentului a rezultat avarierea gravă a autoturismului Mazda, care s-a rupt în două, iar jumătatea din spate a acestuia a fost proiectată pe trotuar, unde a lovit doi pietoni.

Locul accidentului s-a transformat rapid într-o scenă de groază. Fiarele desprinse din mașinile implicate în accident s-au împrăștiat peste tot iar răniții, întinși pe asfalt, au fost primit ajutor chiar acolo, înainte de fi urcați în ambulanțe. Singurul care nu a fost găsit era șoferul care a provocat nenorocirea.

Din păcate, un adolescent de 16 ani, pasager în mașina care a provocat accidentul nu a supraviețuit.

După producerea accidentului, conducătorul autoturismului Mazda a plecat de la locul producerii accidentului, fără încuviințarea organelor de poliție, ajungând la domiciliu de unde a chemat un echipaj de ambulanță.

Tânărul a fost dus la spital pentru a primi îngrjiri medicale însă, în această dimineață, a fost preluat de polițiști pentru audieri. Acesta a fost reținut pentru conducere fără permis, fugă de la locul accidentului, ucidere și vătămare corporală din culpă.

Șoferul, pedeapsă mai ușoară după ce una dintre victime și-a retras plângerea

Șoferul a fost condamnat la 4 ani, 9 luni și 20 se zile și asta pentru că Alexandru Constantin Dumitru, una dintre victime, și-a retras plângerea.

Prima instanță l-a condamnat pe autorul accidentului la 6 ani, 4 luni și 10 zile închisoare, dar decizia nu a fost definitivă și apoi s-a judecat apelul, magistrații Curții de Apel Constanța luând decizia pe 8 februarie anul curent de a-i reduce pedeapsa.

Mama adolescentului mort în accident a postat un mesaj cutremurător în care condamnă gestul tânărului care și-a retras plângerea.

"Ai mâncat din farfurie cu copilul meu, te dădeam afară pe ușă și tu intrai pe geam, ai fost nedespărțit de copilul meu oricât am vrut să vă despart nu am reușit. ce -ai cîștigat că l-ai iertat pe cel ce mi-a omorît copilul?? Edi, puiul meu frumos, se răsucește în mormînt...Doamne ai grijă de puiul meu și fă, Tu, doamne, dreptate pe acest pămînt. Dumnezeu există, vede Tot și nimeni și nimic nu rămîne fără că să fie pedepsit , roata nu stă pe loc se învîrte"

Comenteaza aceasta stire

ALERTĂ METEO. Se întorc furtunile. Cum va fi vremea în Dobrogea și în țară
De Neptun TV 5 septembrie 2018

În cursul nopții de miercuri spre joi (5/6 septembrie) fenomenele vor continua local în sud-est și pe spații mai mici în zonele montane.