vineri, 23 august 2019

CONSTANȚA. Dosar de cercetare penală după ce mașina lui Ianis Hagi a lovit un bibiclist!

CONSTANȚA. Dosar de cercetare penală după ce mașina lui Ianis Hagi a lovit un bibiclist!

Polițiștii constănțeni au deschis un dosar de cercetare penală după ce mașina lui Ianis Hagi, condusă de altcineva, a lovit, în Constanța, un biciclist.

Potrivit reprezentanților Poliției Județene Constanța, accidentul s-a produs miercuri seara, la volanul bolidului care îi aparține fotbalistului de la FC Viitorul Constanța aflându-se o altă persoană, un tânăr de 30 de ani.

”La data de 25 aprilie, în jurul orei 21.00, un bărbat, în vârstă de 29 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe bulevardul Tomis și, ajungând pe aleea de acces, în parcarea Sălii Sportului, nu s-a asigurat și a intrat în coliziune cu o bicicletă, condusă de un tânăr, de 22 de ani, acesta circulând pe pista de biciclete”, au declarat polițiștii constănțeni.

Potrivit acestora, a fost întocmit dosar penal.

Reprezentanții clubului de fotbal spun că nu pot avea un punct de vedere oficial despre acest caz, Poliția fiind singura care se poate pronunța oficial.

Ei au precizat, însă, că în momentul respectiv Ianis Hagi nu avea cum să se afle la volanul mașinii sale, deoarece avea antrenament.

Comenteaza aceasta stire