vineri, 23 august 2019

CONSTANȚA. El este criminalul care și-a ucis fiica de 14 ani - Elena a fost găsită fără suflare de sora ei!

CONSTANȚA. El este criminalul care și-a ucis fiica de 14 ani - Elena a fost găsită fără suflare de sora ei!

Fata de 14 ani a fost mai întâi agresată de părinte, apoi acesta a omorât-o injectându-i o substanță letală. Procurorii fac cercetări la fața locului

Crima s-a produs ieri, 18 ianuarie. În jurul orei 14.20, polițiștii constănțeni au fost sesizați cu privire la incidentl petrecut pe raza comunei Săcele, județul Constanța.

„Din primele informații se pare că un bărbat, de 47 ani, ar fi agresat-o pe fiica sa, de 14 ani, căreia, conform primei declarații, i-a injectat, posibil cu o seringă, o substanță, fapt ce a condus la decesul minorei”, tranmite IPJ Constanța.

Ulterior părintele a încercat sa se sinucidă, tot prin injectare cu o substanță necunoscută. Bărbatul a fost transportat la spital în stare gravă. Cercetările sunt continuate de către polițiști criminaliști sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța.

Familia Bighiu are trei copii, două fete și un băiat. Elena era cea mai mare dintre ei. Vineri, fata n-a mers la școală, pentru că se simțea rău, fiind răcită. Ea învăța la un liceu din Năvodari. Frații ei erau la școală, mama era la serviciu în Constanța, ea lucrând la firma de salubritate Polaris, așa că Elena a rămas cu tatăl ei, care nu muncește nicăieri.

Când copiii cei mici au venit acasă de la școală, au găsit-o pe Elena plină de sânge, moartă, iar tatăl lor era confuz și agitat. El îi injectase fetei erbicid, după ce este posibil să o fi agresat sexual. Bărbatul a fost dus la Spitalul de Urgență Constanța.

Fata a fost dusă la morgă, pentru autopsie. Apropiații povestesc că în familie erau certuri din cauza greutăților financiare. Femeia s-a despărțit de bărbat, deși locuiesc împreună. Cei doi se certaseră și cu o seară înainte, iar Elena ar fi luat apărarea mamei, stârnind mânia tatălui.

UPDATE 15:00 Fata de 14 ani, din comuna Săcele, județul Constanța, ucisă de tatăl ei, care apoi a încercat să se sinucidă folosind o substanță utilizată în agricultură, murise cu șase ore înainte să fie găsită de sora ei. Anchetatorii au stabilit să fata a fost strangulată.

Surse judiciare au declarat, sâmbătă, pentru MEDIAFAX, că rezultatele necropsiei în cazul fetei de 14 ani, ucisă de tată, arată că aceasta a fost strangulată, până la acest moment nefiind rezultate medico-legale care să confirme că a fost injectată cu substanța necunoscută.

Mai mult, necropsia arată că adolescenta murise cu șase ore înainte de a fi găsită de sora ei, în vârstă de 11 ani, care, în prezent, primește ajutor psihologic, fiind în stare de șoc.

În ceea ce îl privește pe tată, care a încercat să se sinucidă după ce și-a ucis fiica, acesta este internat în stare de comă la Spitalul din Constanța.

Sursele citate arată că acesta a ingerat o substanță, cel mai probabil folosită în agricultură.

O tânără de 14 ani a murit, vineri, în comuna Săcele, din județul Constanța, primele date arătând că a fost ucisă de tatăl ei. Ulterior, bărbatul a încercat și el să-și pună capăt zilelor.

Sursă foto: observator.ro

Comenteaza aceasta stire