joi, 20 iunie 2019

CONSTANȚA. Elevă agresată de o profesoară pentru că citea o carte cu conținut erotic - VIDEO

O profesoară de la o şcoală din judeţul Constanţa a fost reclamată la poliţie pentru că ar fi lovit o elevă care citea în clasă cartea “Fifty Shades of Grey”. Scandalul ar fi pornit în momentul în care dascălul a încercat să-i ia volumul fetei din mână. Aceasta a refuzat să o predea şi de aici reacţia nervoasă a profesoarei, acuza mama adolescentei.

Incidentul a avut loc într-o clasă de a 7-a a școlii gimnaziale viceamiral Ioan Murgescu din localitatea Valu lui Traian, imediat după ce s-a sunat de intrare.

Elevii aveau oră cu diriginta lor, dar înaintea ei a intrat în clasă  profesoara de sport. I-au sărit ochii pe cartea 50 Shades of Grey” pe care o citea o adolescentă și pe care ar fi vrut să i-o ia din mâna. Copila s-a opus, moment în care profesoara a reacționat violent și ar fi lovit-o, spune mama fetei.

Părinții nu au făcut reclamație la școală, ci s-au dus direct la secția de poliție pentru a depune plângere. Directorul instituției a declarat că va demara o anchetă în școală pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

60 de profesori au fost sancționați anul trecut pentru că i-au lovit pe elevi sau au folosit un limbaj violent cu aceștia, potrivit statisticilor Ministerului Educației.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Mesajul polițiștilor pentru absolvenții de liceu: 'Bucurați-vă în siguranță!'. Amenzi pentru elevii care ies pe geamul mașinii
De Neptun TV 25 mai 2019

Elevii claselor a XII-a pun punct anilor de liceu și se pregătesc pentru Bacalaureat. Terminarea liceului este un bun prilej pentru petreceri.