marţi, 19 februarie 2019

CONSTANȚA. Elevă agresată de o profesoară pentru că citea o carte cu conținut erotic - VIDEO

O profesoară de la o şcoală din judeţul Constanţa a fost reclamată la poliţie pentru că ar fi lovit o elevă care citea în clasă cartea “Fifty Shades of Grey”. Scandalul ar fi pornit în momentul în care dascălul a încercat să-i ia volumul fetei din mână. Aceasta a refuzat să o predea şi de aici reacţia nervoasă a profesoarei, acuza mama adolescentei.

Incidentul a avut loc într-o clasă de a 7-a a școlii gimnaziale viceamiral Ioan Murgescu din localitatea Valu lui Traian, imediat după ce s-a sunat de intrare.

Elevii aveau oră cu diriginta lor, dar înaintea ei a intrat în clasă  profesoara de sport. I-au sărit ochii pe cartea 50 Shades of Grey” pe care o citea o adolescentă și pe care ar fi vrut să i-o ia din mâna. Copila s-a opus, moment în care profesoara a reacționat violent și ar fi lovit-o, spune mama fetei.

Părinții nu au făcut reclamație la școală, ci s-au dus direct la secția de poliție pentru a depune plângere. Directorul instituției a declarat că va demara o anchetă în școală pentru a stabili ce s-a întâmplat cu adevărat.

60 de profesori au fost sancționați anul trecut pentru că i-au lovit pe elevi sau au folosit un limbaj violent cu aceștia, potrivit statisticilor Ministerului Educației.

Comenteaza aceasta stire

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.