marţi, 19 februarie 2019

CONSTANȚA. Elevii au intrat în vacanță, însă continuă să meargă la școală! Cum se pregătesc adolescenții pentru Bacalaureat - VIDEO

Au intrat în vacanţă, însă continuă să meargă la şcoală. Vorbim despre absolvenţii clasei a XII-a, care se pregătesc pentru bacalaureat. Ei spun că au nevoie de cursuri suplimentare şi de meditaţii pentru a-şi fixa cunoştinţele. Primele probe ale examenului de bacalaureat încep săptămâna viitoare.

Adolescenții din imaginile de mai sus au terminat liceul George Călinescu din Constanța, însă continuă să meargă la școală. Repetă intens la limba română, la matematică și istorie ca să fie cât mai pregătiți pentru bacalaureat.  

În speranța unor rezultate cât mai bune la bacalaureat, părinții cheltuiesc sute de lei lunar pe meditații.

În Constanța, tariful unei ședințe de meditații diferă de la o materie la alta.

Examenul de bacalaureat debutează săptămâna viitoare, cu testarea competențelor orale și digitale. Probele scrise încep pe 26 iunie, iar primele rezultate vor fi afișate pe 5 iulie.

Comenteaza aceasta stire

ANUNȚ DE ULTIMĂ ORĂ! Se suspendă cursurile în toată România din cauza gripei!
De Neptun TV 23 ianuarie 2019

Reprezentanții Ministerului Sănătății anunță că numărul cazurilor de infecții respiratorii acute a crescut cu peste 20% față de nivelul așteptat, astfel că au informat Ministerul Educației despre evoluția infecțiilor gripale și, prin Ordin al MEN, ziua de vineri va fi liberă pentru elevi.