duminică, 21 iulie 2019

CONSTANȚA. Elevii au intrat în vacanță, însă continuă să meargă la școală! Cum se pregătesc adolescenții pentru Bacalaureat - VIDEO

Au intrat în vacanţă, însă continuă să meargă la şcoală. Vorbim despre absolvenţii clasei a XII-a, care se pregătesc pentru bacalaureat. Ei spun că au nevoie de cursuri suplimentare şi de meditaţii pentru a-şi fixa cunoştinţele. Primele probe ale examenului de bacalaureat încep săptămâna viitoare.

Adolescenții din imaginile de mai sus au terminat liceul George Călinescu din Constanța, însă continuă să meargă la școală. Repetă intens la limba română, la matematică și istorie ca să fie cât mai pregătiți pentru bacalaureat.  

În speranța unor rezultate cât mai bune la bacalaureat, părinții cheltuiesc sute de lei lunar pe meditații.

În Constanța, tariful unei ședințe de meditații diferă de la o materie la alta.

Examenul de bacalaureat debutează săptămâna viitoare, cu testarea competențelor orale și digitale. Probele scrise încep pe 26 iunie, iar primele rezultate vor fi afișate pe 5 iulie.

Comenteaza aceasta stire

CONSTANȚA. Daniel Ababei, elev de nota 10 la bacalaureat: 'În sistemul de învățământ românesc se pune accentul pe cantitatea informației, nu pe calitate'
De Neptun TV 11 iulie 2019

Daniel Ababei a obținut nota maximă la examenul de Bacalaureat. Din toamnă, va urma cursurile universității „Imperial College London“, la Secția de securitate cibernetică.

CONSTANȚA. Calendarul probelor scrise la Bacalaureat 2019. Când se vor afișa primele rezultate
De Neptun TV 1 iulie 2019

Luni, 1 iulie, se desfășoară proba scrisă la Limba și Literatura Română. Timpul destinat elaborării lucrării este de trei ore.