duminică, 25 august 2019

CONSTANȚA. Eveniment sportiv de excepție în acest weekend: patru echipe luptă pentru Cupa României!

Constanţa va fi gazda unui eveniment sportiv de excepţie în acest weekend: turneul Final Four al Cupei României la handbal masculin. Dobrogea Sud, Steaua Bucureşti, Politehnica Timişoara şi Minaur Baia Mare vor lupta pentru trofeu sâmbătă şi duminică la Sala Sporturilor. ”Suntem la a treia participare consecutivă şi a venit momentul să câştigăm cupa”, spune Rudi Stănescu, preşedintele clubului constănţean.

CONSTANȚA. Eveniment sportiv de excepție în acest weekend: patru echipe luptă pentru Cupa României!

Patru cluburi, același obiectiv: câștigarea cupei! Reprezentanții echipelor au participat astăzi la conferința de presă premergătoare turneului Final Four al Cupei României Fan Courier. Trofeul se va decerna în premieră la Constanța, iar câștigătoarea își va asigura prezența în viitorul sezon al Cupei EHF.

Politehnica Timișoara și Minaur vor juca prima semfinală, sâmbătă, de la ora 12.30. Dacă Baia Mare este cea mai recentă câștigătoare a trofeului, în 2015, bănățenii așteaptă de 32 de ani un nou succes. Poli a luat singura cupă în 1986. Timișoara traversează o formă bună și este pe locul 3 în Liga Zimbrilor, în timp ce Minaur este pe 8, după ce a pierdut luni chiar la Contanța.

Sâmbătă, de la ora 16.00, liderul Ligii Zimbrilor, Steaua, va juca împotriva Constanței cu gândul la primul său trofeu în Cupa României după 9 ani de așteptare!

Steaua domină clasamentul all time al competiției, cu 9 trofee câștigate, urmată de Baia Mare și Constanța, cu câte 6. Dobrogea Sud poate scrie istorie pentru Constanța, iar Rudi Stănescu e convins că a venit momentul.

Turneul Final Four programează sâmbătă cele două semifinale, iar duminică finalele, de la orele 13.30 și 16.30. Suporterii pot achiziționa bilete pentru o zi (20 lei) sau pentru tot turneul (34 lei). Acestea au fost deja puse în vânzare online și în magazinele partenere, dar vor putea fi achiziționate și în cele două zile de competiție, începând cu orele 9.00, de la Sala Sporturilor. 

Comenteaza aceasta stire